BB cream, CC cream og DD cream

Nude lipgloss fra Benefit – Sugarbomb

 photo DSC03579_zps9ea7c2af.jpg

I Paris fik jeg købt endnu en ting fra Benefit – nemlig Sugarbomb lipgloss!! Jeg har den allerede i lille format fra Benefit Sugar Licious kittet jeg allerede har anmeldt her. En fantastisk naturlig, næsten nude lipgloss som er fantastisk både til hverdag og fest.

Farven Sugarbomb er en lyserød/rosa nude gloss med diskret glimmer (man kan godt ane det på billedet). Den giver kun lidt farve, men dog stadig liv og glød.

Det absolut bedste ved denne gloss er konsistensen – det er lidt vanskeligt at forklare, men den er nærmest blød, cremet og gør læberne glatte og helt uden at klistre.

Glossen kan købes i Sephora til noget der ligner 150 kroner for 15 mL (jeg lagde 17 euro) – det er sjældent jeg er villig til at betale over 100 kroner for en lipgloss, men det er denne altså helt sikkert værd! Eller den kan købes på LookFantastic.com eller FeelUnique.com til cirka 140 kroner.

 photo DSC03585_zps6e0c113f.jpg

Dette blogindlæg indeholder affiliate links, som betyder at jeg får kommission af eventuelle salg. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv bruger og kan stå inde for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BB cream, CC cream og DD cream