Flotteste falske øjenvipper: Flutter Lashes

Highlighting – hvor skal highlighteren ligge

 photo Capture_zpsac140661.jpg

At lægge highlights på ansigtet betyder at man markerer ansigtet nogle steder med et lyst og/eller lysreflekterende produkt, så ansigtet ser lysere ud og dermed “trækkes fremad”. Ud over mere form til ansigtet giver highlighting også mere liv og friskhed fordi det får ansigtet til at lyse op og skinne.

Der findes deciderede highlighting produkter på både creme, stick og pudder form, men du kan også sagtens bruge nogle af de ting du allerede ejer, f.eks. en lys skinnende øjenskygge.

På billedet ovenfor har jeg vist alle de steder jeg mener man kan highlighte sit ansigt – det der dog ikke alle steder jeg altid selv vil gøre det. Normalvis highlighter øverst på mine kindben, på amorbuen (over læben), i inderste øjenkrog og under brynet, hvor det er højest.

Desuden kan man highlighte, som også vist på billedet, langs næseryggen, på hagen og midt i panden. Disse steder  highlighter jeg sjældent med noget der skinner da jeg synes det hurtigt kan få huden til at se fedtet ud – vi vil vel alle gerne være forholdsvis matte i t-zonen (pande, næste og hage). Derfor vil jeg ikke anbefale at highlighte disse steder på en fedtet hud og når man gør det så brug hellere en lys farve med kun ganske lidt shine.

På billedet til højre kan man ane at jeg har highlightet mit ansigt – det ser ikke ud af meget på et billede, men det ses tydeligere i virkeligheden når man bevæger sig og lyset reflekteres i highlighteren!

Held og lykke!

// Rikke

4 kommentarer

 • Christina Frederiksen

  Hej Rikke

  Jeg nyder at læse din blog og tænkte at jeg måske kunne søge hjælp ved dig.

  Jeg leder efter en god øjenskygge til at bruge i den inderste øjenkrog. Jeg har brugt bootycall i Naked 2 paletten, men den giver ikke nok. Så var jeg forbi mac i Odense og spørge dem til råds og kom hjem med dazzellight, men den synes jeg heller ikke gør det godt. Var så dum ikke at prøve den først ved mac fordi jeg havde travlt den dag 🙂

  Har set nogle skrive på nettet at nylon fra mac er god, men synes den ser lidt gullig ud og det ved jeg ikke om er godt. Eller er det netop godt, eller?

  Håber du kan hjælpe mig, så jeg ikke igen køber noget jeg ikke bliver glad for.

  Forøvrigt synes jeg dine nye indlæg med dine favorit mærker med udvalgte produkter fra mærkerne er rigtig gode. De er meget anvendelige.

  Mange hilsner fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina!

   Tak for de pæne ord om bloggen! 🙂 Dazzle-light giver en smule, men hvis du vil have fuld knald på skal du nok ud i et løst pigment så som Make Up For Ever’ Star Powder i en helt lys nuance eller lignende. Du kan også købe løse lysreflekterende pigmenter fra andre mærker, nu er det bare lige Make Up For Ever jeg er glad for og vil anbefale! 🙂 Men kort sagt et løst skinnende pigment kan hel sikkert gøre tricket for dig…

   Og tusind tak for kommentaren om mine favorit mærke blogindlæg… Det er rigtig godt at høre – jeg kan nemlig rigtig godt lide at skrive dem selvom de tager lidt ekstra tid og så er det jo skønt at vide at de også er værdsat! 🙂 Så tak…

   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit

  Hej Rikke, har du navnet på en foundation med lysreflekterende pigment i mellempris klasse uden for meget patfume. har tidl. brugt
  L´oreals “Age renew” . vh Dorrit

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotteste falske øjenvipper: Flutter Lashes