Dagens makeup - Får det grønne frem

Flotteste falske øjenvipper: Flutter Lashes

 photo AEligske_zpsd0035d8c.jpg

Har i dag opdaget nogle nye falske øjenvipper af mærket Flutter Lashes – vanvittigt flotte, stort udvalg og høj kvalitet. Jeg ejer ikke selv nogle (endnu!) – men på mit job denne eftermiddag havde min julefrokost kunde købt vipper herfra og de var fantastiske at arbejde med.

Først og fremmest kommer de i sådan en fin æske som denne nedenfor… Som det ser ud på hjemmesiden er det dog en limited edition indpakning, måske i forbindelse med julen?! Uanset, er det en super flot og ikke mindst eksklusiv boks.

 photo FLMX-500x500_zpsb83a946a.jpg

Flutter Lashes forhandler hovedsageligt falske øjenvipper af mink-hår, hvilket både gør dem naturlige og bløde. Ud over serien af diverse naturlige og dramatiske mink-vipper laver de også mink-vipper med krystaller, som jeg synes er ret unikke. Nedenfor har jeg samlet fire af mine favoritter – to af dem med krystaller og to af de “normale” mink-vipper! Er de ikke bare vanvittig flotte???

 photo Lashes_zps2540365d.jpg

 

En anden fed feature ved Flutter Lashes hjemmesiden er at man under hver af de normale mink-vipper kan se et lille billede, som nedenfor, at vipperne, hvor man kan se hvor lange vipperne er og dermed få en idé om hvor “vilde” de er. Naturlige øjenvipper ligger normalt omkring de 8-10 mm…

 photo ashley_flutter_mink_false_lashes_5__zps03fd3fb7.jpg

 

Selvom jeg ikke selv har købt vipperne endnu, så er jeg meget begejstret for hvordan de var at arbejde med og ikke mindst hvor flotte og naturlige de var. Vipperne ligger på priser omkring 30-40 $ og fragten er gratis. Kunden havde modtaget vipperne efter en god uges tid, så leveringstiden er ganske overkommelig selvom de sendes fra USA.

…jeg tror jeg skal have mig et par til julefrokosterne og et par af dem med krystaller til nytårsaften!! 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Får det grønne frem