Billed guide: Sådan fylder du dine øjenbryn ind

Favorit hårlak: Sebastian Shaper Zero Gravity

 photo DSC03556_zps5b5a541e.jpg

Denne hårlak er hurtigt blevet min absolutte favorit – lige med undtagelse af prisen, desværre! Eneste hårlak jeg nogensinde har syntes duftede godt, hvilket er et stort plus for mig… Har I en favorit hårlak?

Der er faktisk ikke meget at sige om denne lak, man kan gøre det kort:

  • Den dufter faktisk godt!
  • Den tynger ikke håret selvom man bruger meget produkt.
  • Den giver god hold, uden at lægge sig som en hjelm på håret!
  • Den er let at redde ud og fedter ikke.

Normalprisen på hårlakken er 250 kroner for 400 mL (så det er en god stor størrelse) – jeg har købt min hos frisøren Poul M til en udsalgspris og ligeledes sværmer det med webshops som også sælger den billigt. F.eks. HairWorld.dk til 150 kroner eller MyHair.dk til 159 kroner – søg blot på Google, så popper der en masse mulige webshops op og generelt til gode priser sammenlignet med normalprisen! 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billed guide: Sådan fylder du dine øjenbryn ind