Vinderne af Toni&Guy giveaway

Tutorial: Dugfrisk og smuk hud – trin-for-trin

 photo DSC02955_zps74d775d3.jpg

I mangel på bedre danske ord har jeg kaldt denne billed tutorial for “dugfrisk og smuk hud”. For nyligt blev jeg spurgt af en læser, hvordan jeg lavede smuk hud hver dag og her skal I få svaret… Jeg har lavet en lille billedserie af de ti trin jeg gennemgår når jeg skal lave looket ovenfor – for mig en almindelig og naturlig smuk hverdagsmakeup uden øjenskygge.

1) Først og fremmest er hudplejen altid vigtig – en god fugtet hud er en perfekt bund for en smuk makeup. Hvis der er overskydende creme på huden når makeup’en skal lægges så dup det af med en kleenex inden foundation skal lægges. Her har jeg brugt min nuværende favorit Sante 24H Balance Creme.

 photo 1_zps969e8d0f.png2) For at udjævne huden bruger jeg en almindelig flydende foundation, som jeg arbejder godt ind i med cirkulære bevægelser med min foundation pensel Perfect Foundatio Brush fra Shiseido, som er helt perfekt til formålet. Som alternativ kan man også sagten bruge fingrene til at arbejde den godt ind i huden, varmen fra fingrene er et godt redskab. Her har jeg brugt Darphin Anti-Dark Spots Correcting Foundation SPF 15.

 photo 2_zps5e870361.png

 

3) Med en concealer dækker jeg alt, hvad min foundation ikke kunne dække. Her bruger jeg Benefit Fake Up Concealer under øjnene og Eucerin Concealer Stick på urenheder og rødme. Concealerne arbejdes ind i huden med enten en ringefinger eller en pensel – pas på ikke at tvære det ud, men i stedet duppe det ind i huden så den stadig dækker.

 photo 3_zps8dfe6f27.png

4) For at få en helt perfekt hud så den bliver jævn og sund at se på bruger jeg en løs mineral foundation hen over hele ansigtet i stedet for en pudder. Hvis man har tendens til at skinne meget i løbet af dagen kan man evt. herefter pudre pande, næse og hage. Her har jeg brugt bareMinerals Original Foundation og min yndlings buffer børste til formålet bareMinerals Handy Buki.

 photo 4_zps963df42a.png

5) Fyldige perfekte bryn har været en trend længe efterhånden – det ser både ungdommeligt ud og det rammer øjnene flot ind. Jeg kan godt lide at bruge en kold brun pudder øjenskygge eller lignende da det giver et meget naturligt resultat. Først redder jeg brynene igennem for at få den ønskede form, herefter fylder jeg dem ind med skygge og til sidst redder jeg igen igennem for at de ikke skal se alt for “malede” ud. Her har jeg brugt Oriflame Beauty Eyebrow Kit.

 photo 5_zps8bb0534e.png

6) Når huden er så ensartet så synes jeg det er flot at lave lidt form på ansigtet igen ved at lægge kontur og ikke mindst få lidt glød tilbage til ansigtet. Jeg lægger min matte bronzer lige under (næsten nederst på) kindbenet. Her har jeg brugt Famous X by Sue Moxley Baked Bronzer.

 photo 6_zps44f88bac.png

7) Jeg eeelsker blush – jeg er næsten afhængig! Blush får mig til at se frisk ud synes jeg og det giver liv til ansigtet. Blush påfører jeg lige over min bronzer – lige midt på og langs kindbenet. Her har jeg brugt LR Colors Blush Cold Apricot.

 photo 7_zps17df11a7.png

8) For at opnå det skinnende dugfriske og særdeles moderne look highlighter jeg med en skinnende lys highlighter øverst på kindbenet, dvs. lige over blushen. Desuden påfører jeg lidt med min ringefinger på amorbuen og evt. kan man også highlighte næseryg, lige under brynet og mellem brynene. Der er mange muligheder også for hvad man bruger, man kan sagtens bruge en lys øjenskygge i f.eks. gul, lyserød, beige eller næsten hvid.

 photo 8_zpsdac74020.png

9) Passende til den skinnende hud lægger jeg en naturlig farve lipgloss på læberne. Jeg kan godt lide når blush og lipgloss matcher hinanden. Her har brugt Orfilame Beauty Power Shine Lipgloss, Soft Coral.

 photo 9_zpscc977563.png

 

10) Til slut må vi ikke glemme mascara – til et naturligt sundt og friskt look går også et par smukke bambi øjenvipper. Her har jeg brugt Oriflame Beauty Wonder Lash Mascara.

 photo 10_zps7f885cd2.png

Held og lykke med looket… 🙂

 photo DSC02956_zpse91e7582.jpg

 photo DSC02958_zpsc902b699.jpg

   

17 kommentarer

 • Mie

  Hvor er du dog smuk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt perfekt makeup 🙂 Sådan vil jeg gerne se ud! Må prøve din guide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Natasja… Jamen det er den jeg har lavet indlægget for lidt øvelse og nogle gode produkter, så burde den være hjemme!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Oh my freaking gosh du er sindsssssygt smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op – tusind tak for den søde kommentar Ida, bliver jo hel forlegen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej hej 🙂
  – Hvordan kan du finde en Foundation der passer til din farve på din hals?
  Jeg har prøvet så mange og kan bare ikke finde nogen der passer til min hudtype.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Rikke. Hvor køber du din darphin makeup? Ser ud til at det er ganske få steder i København der fører mærket. Men måske kan det bedre svare sig på nettet.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lea!
   Denne foundation er en jeg har fået tilsendt til test og desværre ved jeg faktisk ikke hvor den kan købes – men jeg er ved at undersøge det, regner med at få svar i morgen, så hører du fra mig igen! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elisabeth

  Hey Rikke! jeg er så vild med den her make up!
  Jeg vil vildt gerne vide hvor du har købt din highlitghter pudder som du har brugt til denne make up? 🙂

  Vil så gerne have sådan en! har kigget længe efter de farver, 🙂

  Hilsen Maria Elisabeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej, har din baked bronzer et nummer eller en farvekode? Har nemlig set en der hedder hawaii, hedder din det? 😉 Og hvor har du købt din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Rikke viser hvordan du laver en smuk, naturlig og frisk makeup – trin for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Toni&Guy giveaway