CND Cuticle Eraser & Solar Oil - en vild forandring på ødelagte negle

TONI&GUY: Sea Salt Texturising Spray og Stick It Up Gum – limited edition design

 photo DSC02751_zps0d0f1c99.jpg

Jeg har fornyligt modtaget disse to fine produkter – en saltvandsspray og en blød voks fra TONI&GUY med et limited edition design af modeikonet Lulu Kennedy. Jeg har brugt produkterne sammen i dag – føntørret håret med salsvandsprayen i og derefter sat håret med voksen.

Først og fremmest er det et super cool design – elsker flot emballage; så de står fremme og ikke gemt væk i skabet. Dernæst vil jeg sige at disse to produkter fungerer glimrende sammen, og jeg har faktisk ikke haft brug for at bruge andre produkter i håret i dag, det giver nok hold og tekstur. Begge produkter dufter desuden dejligt… 🙂

 photo DSC02762_zps8718268b.jpg

Sea Salt Texturising Spray

Med 5-10 sprøjt saltvandspray i håret føntørrer jeg håret igen – og håret får den der karakteristiske havvands-følelse. Den føles næsten som en tørshampoo, som dog ikke får et tørt finish. Denne saltvandspray er hel en af de bedste jeg har prøvet til dato – den giver mere tekstur til håret end dem jeg ellers har prøvet, som er super flot bare i sig selv… Havde jeg haft langt hår ville det have været fint blot alene.

Stick It Up Gum

Som det kan fornemmes på billedet nedenfor er det en forholdsvis blød voks, som giver et skinnende og dermed sundt finish. Jeg har brugt hvad der kunne være på min ringefinger, varmet den op mellem mine hænder og herefter tilfældigt påført det i hele håret (har dog undgået at komme helt ned til hovedbunden, så den ikke fedter). Voksen giver ekstra tekstur og hold og gør det muligt at sætte håret lidt mere – i langt hår ville jeg blot bruge den i spidserne for at få et tilfældigt/pjusket look. Selvom håret skulle falde lidt sammen i løbet af dagen, som de jo gør, så er det nemt lige at ruske lidt op i det igen og arbejde med voksen igen. Pas dog på ikke at bruge alt for meget i tyndt og fint hår – det kommer hurtigt til at se fedtet ud med det skinnende finish.

 photo DSC02754_zps6a4be57f.jpg

Hvis I synes disse to produkter ser spænende ud, så stik ned i Matas som forhandler dem til 130 kroner, så længe lager haves eller hold øje med bloggen en af de nærmeste dage, hvor der kommer en giveaway på disse lækre produkter… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Cuticle Eraser & Solar Oil - en vild forandring på ødelagte negle