Tørshampoo - Batiste Dry Shampoo XXL Volume

Re-anmeldelse: bareMinerals Original Foundation

 photo bareMinerals_zps97770602.jpg

Tilbage i januar måned begyndte jeg at bruge bareMinerals Original Foundation og jeg anmeldte deres Starter Kit – på opfordring vil jeg nu lave en re-anmeldelse fordi jeg ikke helt lov produkterne komme til sin ret i anmeldelsen og jeg har ændret holdning. I dag er det ALTID bareMinerals foundation jeg anbefaler når folk spørg og det skal I ikke gå glip af.

Det bareMinerals Original Foundation gør for mig:

 • Den dækker både rødme og urenheder godt, hvis man bruger den rette pensel – jeg bruger altid bareMinerals Hany Buki.
 • Man får en naturligt og sundt finish.
 • Min hud er blevet pænere når jeg kun har brugt bareMinerals i længere perioder – og husker du blot at rense ansigt om aftenen kan du faktisk påføre det igen og sove med det; så rent og godt er det for huden.
 • Det er ekstremt let at arbejde med sammenlignet med flydende foundations.

Metoden til at påføre bareMinerals foundation kalder de for; “Swirl, tap, buff” – se nedenfor.

 1. Kør din pensel rundt i produktet i låget for at knuse mineralerne og arbejde det ind i penslen.
 2. Tap overskydende produkt af børsten ned i låget så du ikke får en stor klat i ansigtet.
 3. Buff det ind i huden med cirkulære bevægelser så produktet bliver arbejdet godt ind i huden.

 photo bare-escentuals-3-steps-method1_zpsb87ffbb2.jpg

Der er et stort udvalg af foundation nuancer indenfor bareMinerals Original Foundation – derudover findes den også i en ny udgave som efterlader huden helt mat, personligt synes jeg dog Original er bedre fordi man stadig har den naturlige glød til ansigtet.

Nedenfor kan I se bareMinerals’ guide til de forskellige foundation nuancer – jeg bruger Light om sommeren og Fairly Light om vinteren. I Danmark er den nederste kategori Deep med de fire mørkeste foundations udgået – disse kan dog stadig købes på f.eks. BeautyBay.com.

 photo bareminerals-foundation-chart_zpsa26a9f5c.jpg

Jeg vil anbefale at købe Get Startd Kit, hvis det er første gang du skal prøve bareMinerals foundations af to grunde; du får to nuancer foundation, så det er lettere at finde din rigtige farve, samt at man får 3 børster/pensler med som er ideelle at bruge med bareMinerals fordi de er at naturhår. Herefter kan man nøjes med at supplere op med den foundation der matcher bedst.

bareMinerals forhandles i Magasin og hos flere skønhedssaloner og kosmetologer – derudover kan det købes på f.eks. BeautyBay.com eller LookFantastic.com (begge fra England med fri fragt).

I de danske butikker koster starter kittet  899 kroner, mens den kan købes for 360 kroner på BeautyBay.com – herefter koster én foundation 410 kroner i butikkerne og 170 kroner på BeautyBay.com.

Absolut min yndlings foundation som jeg altid vender tilbage til – og altid det jeg anbefaler! 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate links, som betyder at jeg får kommission af eventuelle salg. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv bruger og kan stå inde for.

10 kommentarer

 • Vinni

  Hej Rikke.
  Rigtig spændende indlæg – hvert fald noget jeg godt kunne overveje 🙂
  Lige pt bruger jeg Youngblood – hvad er din erfaring med det?

  Det kan nemlig godt “glide” lidt sf ila dagen og se lidt kaget ud på mig?

  På forhånd tak.
  Mvh Vinni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vinni!
   Har desværre aldrig selv brugt Youngblood, men oplever ikke at bareMinerals glider af – man kan naturligvis godt se, hvis man har haft det på en hel lang dag, ligesom man kan med de fleste andre foundations.. 🙂 Det jeg hører om Youngblood sammenlignet med bareMinerals er at Youngblood numeralerne er større og derfor kan give et kalket finish… Håber det hjalp lidt!
   Mvh Rikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Hej Rikke! Jeg er selv vild med bare minerals, og synes at det har fungeret bedst for mig. Har både prøvet body shops, og Macs og synes at bareminerals er langt bedre. Jeg købte for to måneder siden siden mineral foundation pudder fra Mac, og den dækker ikke særlig godt, synes jeg. Den børstes ligesom bare af ansigtet i stedet for at sætte sig. Derudover er det som om jeg får lidt dårligere hud af den. mærkeligt. Nå.. mit spørgsmål har egentlig ikke noget med bareminerals at gøre: ved du om jeg kan gemme min Mac pudder til næste sommer? da den bliver for mørk til vinter.. har det en holdbarhedsdato?

  bedste hilsner
  Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kira!! 🙂

   Helt enig i at bareMinerals bare holder – det er også det bedste mineral makeup jeg har prøvet! 🙂

   Der er altid en holdbarhed på kosmetik produkter, du kan se en lille tegning af en dåse/krukke, hvor der står f.eks. 6 M, 12 M eller 24 M i – det er antallet af måneder producenten garanterer holdbarhed efter åbning. Hvis det er et tørt produkt så ville jeg ikke være så bekymret for at bruge det igen næste år – bare opbevar den et tørt sted, badeværelset er en dårlig idé pga. vanddamp når man tager et bad.

   Håber det hjalp lidt… Du kan se hvordan tegningen ser ud her: http://www.kemex.dk/files/billeder/Kemex2010/gfx/holdbarhed_illustration.gif

   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   tak for hjælpen!
   Jeg læser lige at Bareminerals indeholder noget Bismuth, som vidst ikke er så godt. Ved du noget om det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kira!
   Det har jeg ikke hørt om… Går ikke så meget op i den slags hvis jeg skal være helt ærlig! Tror ikke man skal være så bekymret – folk er jo også “bange” for parabener som ikke er noget at være bange for, hvorimod det i virkeligheden er alternativet man bruger ser er problemet! Så kan desværre ikke rigtig give dig et korrekt svar desværre… 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fan af pudder som sådan. Men efter at have læst så meget godt om denne foundation, bl.a. på Rikkes blog, måtte jeg prøve alligevel, især efter jeg havde fået at vide fra min kosmetolog at det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fedt at læse du også er lige så vild med den som jeg… 🙂 Tak for referencen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil vildt gerne prøve Bareminerals, men er lidt bange for bismuth. Jeg har før brugt Young Blood, men måtte stoppe fordi det gjorde min urene hud værre, og tror det var pga af bismuth., Fik ikke direkte bumser men huden hævede i pletter og blev rød og irriteret.
  Men nu skriver du jo, at du synes din hud faktisk blive bedre af Bareminerals…. det lokker jo lidt 😉
  Så måske man skulle prøve startkittet… nok i golden fair og fairly light, da jeg har fregner og en lidt varm hudtone 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke!
   Ja, jeg har faktisk lige netop oplevet at min hud bliver lidt pænere fordi bareMinerals produktet arbejder aktivt med huden i løbet af dagen når man har det på. Og jeg kender en mere som oplever det samme! Jeg kan naturligvis ikke garantere noget, men hvis du prøver det så handel endelig på BeautyBay – der er mange penge at spare! 🙂 I forhold til Bismuth, ja – så har jeg ikke rigtig nogen erfaringer med det – tænker at det lidt er kørt op, men har desværre ikke det fulde indblik til at kunne udtale mig konkret om det.
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tørshampoo - Batiste Dry Shampoo XXL Volume