Dagens makeup - Toasted

Estée Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquer – Lipgloss og læbestift i én

 photo DSC02841_zpsc562b5c6.jpg

Nogen af jeg har måske bemærket at jeg ikke just er en læbestifts-pige – jeg synes det kan være super smukt til andre, men det er aldrig læbestiften jeg selv hiver frem fra skuffen. Derfor elsker jeg disse lip lacquers er ved at komme frem mange steder – her er Estée Lauders rigtig gode bud på en lip lacquer.

Estée Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquer er kort sagt en læbestifts intensitet og pigmentering og lipgloss skinnende glossy finish i ét og samme produkt. Estée Lauders udgave dækker læberne helt og fås i nogle fine meget intense farver.

Fordi konsistensen er sej og applikatoren ikke er specielt fleksible kan det være en anelse vanskeligt at ramme helt plet og lægge farven på perfekt, hvilket er lidt uheldigt når nu farven er så intens. Med lidt øvelse eller en god læbepensel kan det dog godt lade sig gøre – nedenfor ses et billede hvor jeg har lagt det med applikatoren i produktet.

Jeg har Estée Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquer i farverne:

  • Hot Cherry – en flot moulin rouge rød med glimmer.
  • Wet Plum – en bordeaux/lilla blommefarve uden glimmer.

 photo DSC02844_zps34ba212d.jpg

 photo Udklip_zps1c76de25.png

Synes virkelig det er nogle fine og eksklusive produkter – det kan man både se og mærke. Specielt synes jeg den røde er død flot. De kan købes i bl.a. Matas til 200 kroner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Toasted