Dagens makeup - Ferie hjemvendt

CND Cuticle Eraser & Solar Oil – en vild forandring på ødelagte negle

 photo CuticleEraserogSolarOil_zps5d51168d.jpg

Jeg har endelig fået øjnene op for negle – ikke at jeg selv laver det, men I at have fine plejede negle. Som jeg tidligere har præsenteret bl.a. i mit post om neglenes do’s and dont’s og mine sommerfavoritter. I dette indlæg går jeg lidt nærmere disse to produkter – og I kan se hvor stor en forskel de kan gøre…

CND Cuticle Eraser

Dette en creme er til at pleje neglebåndende, med en let naturlig eksefolierings syre (AHA) så tørre og ru neglebånd kommes til livs og forbygger desuden den mod neglerødder. Produktet indeholder derudover ingredienser, som fugter og blødgør neglebånd, negleplade og huden omkring neglen.

Brug en lille mængde på hver negl og masser den på neglen og den omkringliggende hud. Den bør anvendes to gange dagligt i tre uger, og derefter en gang dagligt.

14 g koster 109 kr og kan bl.a. købes hos din CND negletekniker og diverse skønhedsklinikker. Eller køb den på BeautyBay.com til 70 kroner.

CND Solar Oil

Denne olie giver fugt til neglene og dermed også styrke. Tænk på en tør gren, den knækker, hvis man bøjer den, mens en fugtet gren derimod er meget mere smidig. Negleolien er baseret på bl.a jojoba og mandel (som den dufter dejligt af) olie og E-vitamin. Oliens små molekyler gør det muligt for den at trænge ned igennem neglens overflade og virker derfor både ovenpå neglelak og gelénegle.

Brug lidt på hver negl og masser den ind i neglen og omkringliggende hud. Husk at bruge olien ved sengetid, så neglen om natten kan drage fuld nytte af olien. Hyppig brug af negleolien får den til at trænge længere og længere ind i neglen, og dermed forøge virkningen.

7 ml koster 79 kr og kan bl.a. købes hos din CND negletekniker og diverse skønhedsklinikker. Eller køb 15 mL på BeautyBay.com til 75 kroner.

Før og efter

Jeg har venligst fået lov at låne nedenstående billede af min søster, som har en neglekunde som var så sød at sende et billede af hendes negle blot én uge efter hun har brugt de to produkter morgen og aften – vildt ikke?! Neglebåndene er blevet pæne, takket være Cuticle Eraser, og neglene ser generelt mere fugtede ud.

 photo Foslashrogefter_zps40fdb574.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde kan du støtte mit arbejde her på bloggen!

2 kommentarer

 • Eva

  Hej Rikke

  Bare lige til Info :
  CND cuticle eraser koster 68 kr på BeautyBay.com, med worldwide free delivery. Tjekkede kun den, for har negleolien, og ja – den er god, man bliver fluks afhængig.

  KH Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Ferie hjemvendt