Dagens makeup - Glimmer Eyeliner

Tørshampoo – Batiste Dry Shampoo XXL Volume

 photo DSC02075_zps32bc7379.jpg

Efter jeg flere gange har set tørshampoo’en fra Batiste hos Pudderdåserne, så måtte jeg jo selv prøve den af på mit tynde hår som fedter blot man kigger på det. Normalt har jeg ikke haft specielt stor succes med de tørshampoo’er jeg har prøvet indtil nu og det er næsten nødvendigt at tømme dåsen for at få den ønskede effekt – men denne her fra Batiste gør virkelig en forskel!!

Batiste laver flere forskellige tørshampoo varianter – jeg har købt den der hedder XXL Volume på opfordring af Pudderdåserne, som jo er helt perfekt til mit fedtede tynde og slaskede hår. Tørshampoo’en kan købes på Nelly.com og koster blot 65 kroner.

Tørshampoo’en sprayes i håret 30 cm fra håret de steder, hvor håret fedter – derefter skal den lige børstes godt ind i håret eller masseres ind med fingrene.

Jeg elsker denne tørshampoo fordi:

 • Den virker virkelig godt – og man behøver ikke bruge mere produkt end når man f.eks. bruger hårlak.
 • Den giver virkelig god volumen – bedre end når man bruger hårpudder i hovedbunden.
 • Den giver hold – jeg behøver ikke bruge voks.

Eneste minus jeg endnu har fundet er at håret og hovedbunden bliver helt hvid af tørshampoo’en – så der skal som sagt lige arbejdes lidt med håret for at få det væk. Små problemer når den virker så godt! 🙂

Nedenfor kan I lige se den forskel tørshampoo’en gør – både på at håret ikke fedter, men sandelig også på volumen, som i øvrigt kan gøres endnu mere markant. Hvilken tørshampoo bruger I??

 photo Udklip_zpsa4e2f078.png

Dette indlæg indeholder et affiliate link, som giver mig kommission ved eventuelle køb – på den måde kan du støttet mig og mit arbejde på bloggen!

14 kommentarer

 • Jeg elsker også Batiste, og den eneste dry shampoo jeg bruger. Jeg bruger cherry versionen, som indtil videre er min favorit! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vanessa… Fedt at læse… Mon jeg skal prøve Cherry næste gang så… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Bare lige et tip: den kan også købes på Asos.com til under 40 kr. – og så er der jo oveni købet gratis fragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Linette! Jeg har lige fundet dem på Asos til sølle 36 kroner… Det er jo også helt vildt, hva’?! Og så VIRKER de! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også Batiske Dry Shampoo XXL Volume, og den virker også virkelig godt. Da jeg har samme problem som du beskriver med at det fedter bare man kigger på det, især her om vinteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt fedt fedt – så er jeg ikke palle alene! 🙂 Den er jo helt genial… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Rikke, glæder mig til at prøve dette mirakel produkt 😉 ville også lige tippe om asos, og så kan du jo købe den i ‘dark’ versionen så den ikke lysner din hovedbund – lækker blog i øvrigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie… Det kan jeg godt forstå… 🙂 Ja, den er godt nok noget billigere på Asos – det er godt jeg har sådan nogle opmærksomme læsere – tak! 🙂 Ja, jeg har faktisk købt den i meidum, men synes ikke lige helt den fungerer for mig. Den virker dog stadig godt som tørshampoo… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må jeg sige, dét er imponerende! Den ser så effektiv – og nærmest uundværlig – ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er den skam også hurtigt blevet… Synes det ser helt vildt ud den forskel der sker!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Jeg bruger Tigi’s Oh Bee Hive og den giver utrolig god volumen og fylde til mit hår. I kan se den her http://www.beautycos.dk/tigi-bed-head-oh-bee-hive-torshampoo-238-ml.html Denne får man også til en overkommelig pris 🙂 God jul allesammen
  kh
  Erika

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt Erika – mange tak for tippet! Det er fedt at man får ekstra volumen og fylde – specielt når håret ellers fedter og klasker sammen! Tak for linket… Og god jul til dig også! Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej!
  Da jeg er ny til tørsshampoo kunne jeg godt tænke mig at vide om man kan spraye hårspray i efter man har sprayet tørshampoo i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie!
   Det kan du sagtens – først fjerner du fedt og giver textur med tørshampoo og derefter sætter du håret og fixerer med en hårlak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Glimmer Eyeliner