Dagens makeup - Forårs grøn glimmer øjne

Clinique Superprimer Universal

 photo DSC01904_zpsab27fb54.jpg

Som nogen af jer måske allerede har set her på bloggen – er Clinique fra næste måned ude med et nyt produkt, nemlig en ansigtsprimer og i hele 4 varianter. Du kan vinde den der passer dig bedst her på blogggen, ved at klikke her.

En ansigtsprimer, som disse fra Clinique, lægges altid inden foundation for at glatte huden ud så man får et bedre underlag for foundation og den dermed ligger flottere og holder bedre. Cliniques bud kalder de for Superprimers som er designet til at afhjælpe forskellige hudplejebehov afhængig af hvilken variant man vælger;

Universal – denne primer er farveløs og virker som en standart ansigts primer, som udglatter huden.

Colour Correct Discolorations – denne primer har et ferskenfarvet skær, som neutraliserer mørke pletter, ar efter akne og pigmentforandringer.

Colour Corrects Sallowness – denne primer har et skær af lavendel, som neutraliserer gusten eller gullig hud og skaber et sundt underlag.

Colour Corrects Redness – denne primer har et skær af gult, som neutraliserer rødmen i huden og skaber et neutralt underlag.

Da jeg ikke har nogen deciderede hud bekymringer har jeg valgt Universal primeren, som er helt farveløs…

Cliniques Superprimer virker meget anderledes i konsistensen end de fleste andre jeg har prøvet – den er ikke på samme måde smækfyldt med silikone. Den er dog stadig rigtig god til at udjævne huden og det virker som om huden bedre kan ånde i forhold til dem jeg normalt bruger. Desuden er den oliefri, så man skal ikke være bange for at bruge den, hvis man har en fedtet hud. Jeg er blevet virkelig glad for denne type primer, fordi konsistensen er mere cremet end silikone agtig.

Når den smøres ud på huden går der lige et øjeblik, hvorefter det lader til at produktet et trukket ind i huden uden at fedte, huden virker glattere, fugtet og blød – et perfekt underlag for en foundation så det kommer til at se naturligt og organisk ud. Desuden oplever jeg en lille forlængelse af min foundations holdbarhed.

Superprimerne er i butikkerne primo september 2013 og kommer til a koste 230 overskuelige kroner for de 30 mL. Den kan bl.a. købes i Matas og Magasin.dk.

Husk også lige at jeg har en giveaway kørende en god uge endnu på disse primere – deltage her.

 photo DSC01913_zps31368ac3.jpg

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg – på den måde støtter du mit arbejde her på bloggen.

8 kommentarer

 • Kristina K

  Den lyder virkelig spændende, den gad jeg godt at prøve. Jeg håber meget at jeg bliver en af de heldige, for det er dyrt at følge din blog, for jeg få jo lyst til at købe de alle produkter du bruger, men jeg prøver dog at begrænse mig lidt. Idag har jeg købt eye primeren fra Urban Decay, fordi jeg læste om den her hos dig fornyligt. Jeg har også købt Naked palletten, efter jeg har set, hvor meget du bruger den til alle dine forskellige looks. Det er helt ærgerligt for dig, at du ikke får provision;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristina… Mange tak… Hvor er det skønt at høre at man inspirerer – selvom det kan blive dyrt!! Hehe… Håber dog du har været tilfreds med det du så har købt! Hehe… Hvis ikke allerede du har meldt dig til konkurrencen, kan du jo faktisk vinde primeren, hvis du skriver en kommentar til indlægget, her: http://rikkesmakeupblog.dk/2013/08/fodselsdags-giveaway-i-samarejde-med-clinique-superprimers/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej Rikke.
   Har prøvet den primer mod rødme i huden desværre er den meget udtørende på min hud … Hvad kan du anbefale til min tørre/ sarte og røde hud?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitte!
   Jeg har desværre ikke prøvet den mod rødme – men kan nu ikke forestille mig at den skulle udtørre din hud? Jeg ville sørge for at have noget hudpleje der passer til din hud og giver god fugt, så du har et godt underlag til din makeup! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sonne Andersen

  Da jeg er en 50+ “pige”, ville jeg blive rigtig glad for at ku’ prøve Universal – har endnu ikke prøvet en primer, men tænker, at det må være på tide 🙂
  Tak for en inspirerende blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  jeg vil gerne prøve Universal,da jeg er lidt oppe i alderen efterhånden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Forårs grøn glimmer øjne