Elsker mine nye negle... :)

Battle: Prime time VS Primer Potion

 photo DSC01432_zps38befc01.jpg

En god eyelid primer er et absolut must for mig når jeg lægger øjenskygge – men også noget jeg ikke skriver så meget om, hvilket er uheldigt for den er virkelig vigtig for mig!

Mange som ser makeup videoer på YouTube og læser udenlandske blogs kender nok den ikoniske Primer Potion fra Urban Decay og den kan nu også købes i Danmark – nemlig hos Sephora. Denne primer har længe været min favorit, som jeg har brugt næsten dagligt de sidste mange par år, men nu har jeg udfordret den med Prime Time fra bareMinerals som ligner meget, men som koster en del mere!

En primer bruges til at lægge på øjenlåget (både under og over) for at øjenskyggen har noget at “gribe fat i” – på den måde holder øjenskyggen sig pæn hele dagen lang uden at sætte sig i klumper, rykke rundt eller miste farven. Husk altid at lægge et meget tyndt lag, bruger man for meget har det modsatte effekt.

Battle:

 • Emballage – vinder: bareMinerals:
  bareMinerals – emballagen er stilren og pæn, den har et passende lille hul, hvor man kan trykke produktet ud.
  Urban Decay – designet på emballagen er noget mere spraglet, typisk Urban Decay, desuden er hullet lige stort nok i forhold til hvor lidt produkt man skal bruge.
 • Konsistens – uafgjort:
  bareMinerals – som det ses på billedet har produktet en fast konsistens, men er dog stadig meget let at smøre ud i et helt tyndt lag.
  Urban Decay – en anelse tykkere konsistens end Prime Time, men ellers det samme.
 • Finish – uafgjort:
  bareMinerals – når produktet er smurt ud kan den faktisk ikke ses, den har kun et let skinnende finish.
  Urban Decay – når produktet er smurt ud kan den faktisk ikke ses, den har kun et let skinnende finish.
 • Effektivitet – uafgjort:
  bareMinerals – som det ses af billedet nederst så holder primeren på øjenmakeup’en hele dagen lang også når det er varmt og dagen har været lang.
  Urban Decay – Primer Potion gør det præcist lige så godt, tror man skal være oppe et døgns tid før man kan se en forskel.
 • Pris – vinder: Urban Decay:
  bareMinerals – 399 kroner for 3 mL – 110 kroner på BeautyBay.com
  Urban Decay – cirka 200 kroner for 11 mL (den på billedet er kun 3,7 mL) – 130 kroner på BeautyBay.com
 • Tilgængelighed – vinder: bareMinerals:
  bareMinerals –  forskellige steder som Magasin og kosmetologer eller  f.eks. www.beautybay.com 
  Urban Decay – kun i Sephora herhjemme (dvs. København) eller  f.eks. www.beautybay.com 

 photo DSC01436_zpsb2789505.jpg

Nedenfor ses et billede af min øjenmakeup fra forleden, hvor jeg bar hver primer på hvert øje – det var en varm og lang dag, men jeg kunne umiddelbart ingen forskel se! Det er også sådan jeg oplever dem normalt – at de holder lige godt!

 photo Udklip_zps02cc9960.jpg

Alt i alt må jeg sige at vi står meget lige – bareMinerals vinder på emballage og tilgængelighed, mens Urban Decay absolut vinder på pris når man køber i butikkerne også på webshops når man ser på hvor meget man får for pengene!! Det vigtigste er dog for mig effektiviteten – virker den?! Og det gør de jo begge i høj grad. Derfor bliver det nok også Urban Decay jeg køber igen, blot pga. prisen…

Hvad med jer?! Har I prøvet dem og hvilken vil I vælge? 🙂

Dette indlæg indeholder affiliate links, som giver mig og mit arbejde på bloggen kommission i tilfælde af at du køber noget på webshoppen. Jeg linker udelukkende til webshops som jeg selv kender og stoler på.

2 kommentarer

 • Anja

  Jeg synes, at Too Faced Shadoe Insurance er bedre, den er lidt mere tynd i konsistensen og derfor nemmere at smøre ud, og man bruger mindre produkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anja!

   Ærligt at jeg aldrig prøvet den – men er vild med Too Faced, så det er klart en fejl fra min side!! Hehe… Men fedt, så er det jo bare næste primer køb… 🙂

   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker mine nye negle... :)