GOODIEBOX - Maj 2013

Oriflame Wonder Lash Mascara – endnu en fantastisk mascara!

 photo DSC00544_zps95559813.jpg

For blot en god uges tid siden skrev jeg en anmeldelse for en mascara som jeg nu har brugt rigtig meget og faktisk er ved at være færdig – nemlig Oriflame HyperStretch mascara, en mascara som jeg ærlig talt ikke havde de store forventninger til. Så jeg besluttede at prøve endnu en af deres mascaraer, som jeg havde liggende fra en tidligere sending fra Oriflame – hold nu fast venner!!

 photo DSC00553_zpsc4d810ab.jpg

Er fuldstændig forelsket i denne mascara som jo også er fra Oriflame – Wonder Lash Mascara. Den kan købes på deres webshop til bare 140 kroner  og fås både i sort, brun og lilla. En lille pris for en virkelig lækker mascara!!

Oriflame skriver selv om denne mascara:

“Revolutionerende mascara med 3D børste som giver løft, længde og forrygende fylde. Adskiller vipperne uden at klumpe. Ultra farvegivende formel med carnauba mælk som plejer vipperne. Uparfumeret. 8 ml”

Jeg er 100 % enig:

 • Mascara børsten er super god fordi den har ultra korte “hår” på 3/4 af siderne og lange hår på den sidste 1/4 – det betyder at den både giver masser af mascara på vipperne, men man undgår den klumper.
 • Desuden giver den masser af fylde – og man kan sagtens lægge meget mere på end jeg har gjort på billederne nedenfor uden det ser klumpet og træls ud!!
 • Derudover er den meget intens sort – lige i min ånd, når nu man har købt en sort mascara! Den er absolut passende som en fest/aften mascara – men kan også sagtens bruge til dagligt som jeg selv gør… 🙂
 • Ud over det Oriflame skriver, så drysser mascaraen ikke det mindste og så smitter den heller ikke af på ens fedtede øjenlåg efter en dag i solen.

Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget negativt ved denne mascara – den gør det hele for mig!! Har I prøvet nogle af Oriflames mascaraer??

 photo DSC00195_zpsef007754.jpg

 photo DSC00539_zps72ff061e.jpg

 photo DSC00534_zps035e0084.jpg

 photo DSC00535_zps9b63a0b2.jpg

6 kommentarer

 • Anja

  Jeg har det sq svært med det mærke. Det der 80′ er image hænger lidt for godt ved her. Jeg tænker kun på Oriflame som noget skod make-up fra et postordrefirma. Kan godt se at det er mange der skriver rosende ord om Oriflame – måske jeg engang bliver overbevist om det modsatte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja – kan virkelig også godt forstå din skepsis – den havde jeg nemlig også! Men efter at have modtaget første Oriflame produkt, siden jeg så det i min mors skuffe som barn, i en GOODIEBOX sidste år begyndte jeg så småt at bløde op! Jeg kan ærligt sige at jeg elsker begge disse to mascaraer, min mide kohl blyant og mit duo bryn kit! Derudover har jeg også lidt andre ting som jeg ikke har fundet fidusen ved – men disse fire kan jeg så absolut stå inde for!!! 🙂 Håber du får lyst til at teste en dag…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Det kunne da være jeg skulle tilmelde mig den goodieboks 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er i hvert fald ikke hel dumt… 🙂 Men du kan jo tjekke boksene fra tidligere måneder ud bl.a. her på bloggen og se om de hovedsageligt er noget der falder i din smag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  hvor kan man købe denne mascara?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX - Maj 2013