Dagens makeup - Emerald Aqua

Nars Pierre Hardy Collection – Easy Walking Nail Polish

 photo DSC00817_zps749e57d6.jpg

Nars, som netop er kommet til Danmark i Sephora, har lavet et samarbejde med Pierre Hardy til en kollektion bl.a. bestående 6 sæt neglelakker med to lakker i hver sæt. Her har jeg sættet Easy Walking; en lys metallisk kobber lak Easy Walking Left og en lys varm karamel brun Easy Walking Right, som umiddelbart ligner lidt “tynd mave”. 🙂

Sættet kommer i denne fine æske som ser ret eksklusiv ud – ligeledes synes jeg designet på lakkerne ser eksklusive ud, men det er jo også Nars vi taler om! 🙂

 photo DSC00811_zpsc5048a0b.jpg

Jeg har testet lakkerne og jeg synes Easy Walking Left (den metalliske kobber farvede) er rigtig fin – normalt bruger jeg ellers ikke metalliske lakker så meget. Dog er jeg ikke helt vild med Easy Walking Right, som jeg altså synes ligner “tynd mave”, hehe – ja, beklager, men det gør den altså! Alligevel er den nu cool nok når man sætter dem sammen som jeg har gjort her. Er ret vild med negle-looket her til min sommerkjole i solen… 🙂

 photo DSC00831_zps45fbe795.jpgApplikatoren er en standart rund pensel, som ikke gør det specielt let at lægge lakken pænt. Easy Walking Left (metal lakken) tørrer ekstremt hurtigt – jeg er imponeret. Dog tørrer Easy Walking Right (puha lakken) ikke nær så hurtigt. Holdbarheden af begge lakker virker umiddelbart ret god – indtil nu har de holdt sig pæne i hele 2 døgn – det er egentlig ret godt for mig.

 photo DSC00835_zps7b7fb322.jpg

 photo DSC00837_zps25a9e24c.jpg

Her kan I lige se hele kollektionen – lækre sæt – umiddelbart havde jeg nok valgt et hvilket som helst andet sæt, hvis jeg selv havde valgt… 🙂 Hvad siger I til dem?

 photo NARS-Pierre-Hardy-campaign-image-lo-res_zps9b8366db.jpg

2 kommentarer

 • Maiken Poulsen

  Hej Rikke!

  Efter lang tids stilhed, er jeg tilbage.
  Savner jo at følge med på din blog – især efter jeg har fået øjnene op for, at man sagtens kan bruge flere mærker makeup 😀

  Så lægger jeg mærke til dette indlæg, og tænker
  “hvad søren, er hun begyndt at blive glad for neglelak?”
  Jeg kunne ikke lade være med, at sidde og smile 😀

  Jeg så du havde nogle indlæg med P20 solcreme – har du læst det, som Pudderdåserne skriver om det?

  Som altid – tak for en god og meget inspirerende blog 🙂

  Mvh Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maiken!!

   Dejligt du er “tilbage”! 🙂 Der kommer lidt neglelak hist og her ja, men stadig ikke særlig meget! 🙂 Ja, jeg har læst dåse-Katjas indlæg om P20 fra sidste år, interessant læsning! 🙂

   Og mange tak – skønt du kan lide at følge med!

   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Emerald Aqua