Dagens makeup - Characteristics

Nars Orgasm Blush – sin kult-status værdig?

 photo DSC00897_zps5670913f.jpg

Nars har lavet blushen Orgasm som nærmest har fået kult-status – så selvfølgelig måtte jeg prøve den selv nu i forbindelse med at Sephora i København forhandler Nars. Jeg har nu prøvet den af i et par uger og jeg har endelig dannet mig min egen mening.

Som sagt er denne blush Orgasm meget populær og jeg har hørt rigtig meget om den – kun godt faktisk! Så jeg havde høje forventninger – derfor vil jeg også gerne give min mening om den, den er dog ikke helt så rosenrød…

Design – Selve designet er jo lækkert og eksklusivt – præcis som mærket Nars.

Farve -Specielt farven tror jeg gør at denne blush har været meget populær, det er en lyserød/fersken farvet blush med guld glimmer. Perfekt til varme piger og perfekt til at give ansigtet glød… Personligt er denne blush bare ikke lige farven til mig, selvom jeg faktisk troede at denne blush passede til de fleste, men nej… Jeg rækker hellere ud efter en hvilken som helst anden farve næsten.

Pigmentering – Da jeg laver et swatch/farveprøve på billede nummer to nedenfor lader det til at pigmenteringen er rimelig, men når jeg skal arbejde med den på kinderne synes jeg ikke der er så meget pigment endda. Desuden kommer kun halvdelen af guld glimmeret med på kinderne.

In action – Ud over at den er svær at arbejde med pga. halv dårlig pigmentering synes jeg også den er svær at tone sammen med bronzer og highlight – det er som om den bare ikke ligger sig særlig pænt eller er god at tone i.

Holdbarhed – Det er klart at bunden og foundation også spiller ind på holdbarheden, men umiddelbart er min fornemmelse heller ikke fantastisk her. Den har i hvert fald ikke nogen ekstraordinær holdbarhed.

Pris – Prisen for 240 kroner for 4,5 gram, en ganske fin størrelse og en fair pris for et kvalitetsmærke. Ærgerligt at jeg bare ikke kan lide denne blush – synes virkelig ikke den er pengene værd og jeg vil ikke anbefale nogen at købe den – øv!

 photo DSC00895_zpsb676f5b6.jpg

 photo DSC00909_zpsfdd054be.jpg

 photo DSC01016_zps677434bb.jpg

Så kort sagt – NEJ – jeg synes ikke denne ikoniske blush er sin kult-status værdig desværre! Men lad mig endelig høre hvad I synes – jeg får helt sikkert modspil på denne anmeldelse 😉

2 kommentarer

  • Jeg er helt enig – jeg havde selv blushen for lang tid tilbage men endte med at skille mig af med den, for jeg brugte den slet ikke! Lidt impuls køb 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor er det godt at læse jeg ikke er den eneste – jeg overvejer også at skille mig af med den faktisk, kan ikke forstår, hvordan den har fået den status?!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Characteristics