MyBeautyBox - Maj 2013

Dip-in neglelakfjernere: Depend vs Sephora

 photo DSC00262_zps4a846d6c.jpg

Sidste år da Sephora åbnede i Illum, København, fik jeg fingrene i min første dip-in neglelakfjerner, nemlig Sephora Express Nail Polish Remover – en helt fantastisk neglelakfjerner, som jeg har været ekstremt glad for – derfor har det også resulterer i genkøb når jeg en gang i mellem besøger Sephora i København. Nu har jeg fået lov at teste Depends bud på denne form for neglelakfjerner Depend Dip-In Neglelakfjerner, så selvfølgelig skal de testes imod hinanden.

Det fede ved disse dip-in neglelakfjernere er at det er hurtigt og nemt – man er fri for at sidde og gnubbe med vat rondeller eller papir – lige i min ånd!!

Det jeg var så glad for ved Sephora neglelakfjerneren var:

 • Den er hurtig og effektiv
 • Den virker skånsom uden at udtørre mine fingre

Alt hvad en god neglelakfjerner efter min mening skal kunne! Nu har jeg så testet den nye Depend neglelakfjerner op imod en forholdsvis ny Sephora neglelakfjerner…

På begge negle har jeg tre lag Depend sommer lak på og Sephora neglelakfjerneren har som sagt været brugt lidt på forhånd – fingrene sættes ned i neglelakfjernerne samtidig…

 photo DSC00270_zpsc1e1771e.jpg

Efter 20-30 sekunder så neglene sådan ud:

 photo DSC00269_zps3697bcd2.jpg

Efter yderligere 20-30 sekunder så de sådan ud:

 photo DSC00273_zps0a9bece0.jpg

Alt i alt må man virkelig sige at Depend neglelakfjerneren gør det mindst lige så godt (måske en anelse mere effektiv, men den er jo også nyere) – desuden oplever jeg ligesom med Sephoras at den fra Depend også er skånsom og uden at udtørre fingrene!! Så jeg er glad og tilfreds…

Det sted for Depend neglelakfjerneren nu tager førringen er på pris og tilgængelighed – Depend neglelakfjerneren koster nemlig 60 kroner mod Sephora neglelakfjerneren på 70 kroner. Uanset er de pengene værd!! Dernæst kommer at Sephoras naturligvis kun forhandles i Sephora, som vi indtil nu desværre kun har i København – så der er godt nyt til os jyder, som nu kan købe Depends som er lige så god i nogle enkelte Matas butikker, Magasin og nogle Estetique butikker.

Har du prøvet en dip-in neglelakfjerner?? Ellers er det tid nu… 🙂

16 kommentarer

 • http://annsofey.wordpress.com/

  COOL COOL COOL !!!
  please tjek min blog ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg har næsten lige købt en som l’oreal har lavet. Den virker også meget godt, dufter ret godt og den koster kun 43 kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har L’Oréal også lavet en?! Det anede jeg simpelthen ikke… Men prisen lyder sørme god og lækkert med lidt duft! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den fra Sephora. Den er jeg rigtig glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er rigtig glad for min dip in-remover fra Depend. Som i øvrigt er god til glimmer-lakker. Jeg køber den normalt i Salling (Århus) til 50 kr. Når det skal være endnu billigere køber jeg en version i supermarkedet, som koster 30 kr. Næste gang tænker jeg, at jeg skal prøve Matas’ eller Maybellines. Sephoras må jeg vente med at afprøve til jeg skal ud og rejse igen engang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Baysen… Fedt du også er glad for Depend versionen! Viste simpelthen ikke at Matas og Maybelline også lavede dem – har endnu ikke set dem!! 🙂 De skal hel sikkert kigges nærmere på! 🙂 Tak for tippet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er vist også forholdsvis nye på markedet. Har ikke prøvet dem, men synes, at det er et stort plus, at de er så tilgængelige i forhold til Sephoras og Depends.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt… Ja, du har helt ret – Depends er desværre heller ikke super tilgængelig! Faktisk så jeg lige en i Fakta i går, kunne dog næsten ikke bære mere med ud fra butikken så besluttede at det måtte blive en anden gang den skulle testes… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg så også en i Netto her for et par uger siden – en rigtig wannabe!
  “Finger-drege-neglelakfjerner” eller noget i den stil hed det. Super plat – og heller ikke lige kvalitet vil jeg tro! Men lidt sjovt var det nu! 🙂

  Tak for en rigtig god blog, nyder at følge med. Du er meget smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dyp-drej-væk hedder den, og den er faktisk ganske god til prisen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt!! Og ja, hehe, lidt et sjovt navn – men så ved man jo hvad det er!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sjovt, med navnet… Men tænker da at jeg vil give de der supermarked-wannabes en chance – måske er den lige så god??
   Og så dejligt med positiv feedback på bloggen – tusind tak søde Simone, det er så dejligt at læse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Ja det kunne da godt være at man skulle det! Det er jo kun 30 kr. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Depends blå neglelakfjerner virker præcis som den lover: Superhurtig. Jeg bruger Dip-In Remover i krukke, og den er virkelig effektiv og lynhurtig. Det tager ganske få sekunder at fjerne neglelak fra en finger. Se Rikkes test af Depends blå Dip-In vs. Sephora Express Nail Polish Remover her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MyBeautyBox - Maj 2013