Ny go-to mascara - Oriflame HyperStretch Mascara

Depend neglelak – Summer ’13

 photo DSC00222_zpsb197cac4.jpg

Har netop modtaget en ordentlig røvfuld lakker fra Depend – fra deres sommer kollektion 2013! Der er rigtig godt knald på ferverne – både matte og såkaldt perlemor.

Jeg har lige taget de mest farverige af dem på – dvs. jeg har undladt de to yderst til venstre, så I kan se dem på. Tilgiv mig for mit elendige forsøg for at ramme indenfor mine små runde negle… 🙂

De matte er efterhånden klassikkere – som er super fede og stilrene. Men så er der altså også dem de kalder perlemorsfinish – for mig er det mere med lidt små stykker changerende blå stykker glimmer, som man kan fornemme lidt på cirka halvdelen af lakkerne! Personligt er jeg helt tosset med den helt lyserøde på nederste billede som netop har den effekt!

Har man nu købt sig nogle matte neglelakker, men kunne godt tænke sig perlemors effekten – så kan man jo nøjes med at købe den gennemsigtige lak med de små stykker blå changerende glimmer yderst til venstre på øverste billede og lægge dem ovenpå de andre lakker! Det bliver super sejt…

 photo DSC00247_zpsee5e79da.jpg photo DSC00241_zps5baa339f.jpg

Hvilken farve er I mest til??

2 kommentarer

  • Satina Wandel

    Den gule er fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Satina – ja, du har hel ret… Nu du siger det er jeg da også ret hooked på den til mit næste sommer outfit! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny go-to mascara - Oriflame HyperStretch Mascara