Dip-in neglelakfjernere: Depend vs Sephora

CoolCos – Falske vipper

 photo DSC00284_zpsd378f9a6.jpg

Her i Herning, hvor jeg bor, er det nærmeste Matas når jeg skal købe mig nogle nye falske øjenvipper og i Matas forhandler de Depend vipper. Persnoligt synes jeg Depends falske vipper er super gode og meget naturlige – nu har jeg så prøvet det nye (forholdsvis) CoolCos, som også sælger falske vipper.

Til sammenligning med Depends vipper, som de fleste nok kender, så koster CoolCos’ vipperne det samme, nemlig 49 kroner – en overkommelig pris. Desuden synes jeg de ligner hinanden temmelig meget, men CoolCos vipperne er nok generelt en anelse længere. Ligesom Depend vipperne ser CoolCos vipperne flotte og naturlige ud med forskellige længer i hårene. CoolCos har et lidt større udvalg både af normale “naturlige” vipper og buket vipper, men også vilde fjer-vipper og farvede vipper, stadig kun til 49 kroner.

Nedenfor kan I se tre par af deres mere naturlige vipper, som jeg for nyligt har købt. Jeg blev ovenud begejstret da jeg åbnede for de sorte pap æsker og fandt ud af at vipperne stadig ligger i hårde plastikbokse. Mit evige problem er de små skrøbelige beholdere, ikke mindst til mit professionelle kit, men også når jeg rejser med dem – CoolCos har virkelig vundet stort på indpakningen her. Når jeg har brugt disse vipper til de ikke længere er pæne bliver æskerne hel sikkert gemt!

Endnu en positiv ting er at selve striben, som vippehårene sidder fast på er gennemsigtig – tak for det… Det oplever jeg altid giver det flotteste resultat.

Indtil videre har jeg prøvet ét af parene i mit Satin Taupe look for nyligt (de øverste vipper nedenfor), som I var ret begejstrede for. Synes de er super seje. Jeg har ikke brugt den medfølgende lim, aner simpelthen ikke om den er god – i stedet bruger jeg altid min klare vandfaste Duo lim, som kan købes mange steder på nettet.

Det eneste negative jeg har at sætte på dem er at jeg oplevede efter at have brugt dette ene par, at vipperne flyttede sig lidt på striben, det kan dog flyttes lidt tilbage og ellers bare vær forsigtig når du tager dem af! Uanset er de prisen værd, ikke mindst for æsken! 🙂

 photo DSC00281_zpsc5524dc9.jpg

 photo DSC00287_zps32c94069.jpg

 photo DSC00288_zps6c906a0c.jpg

 photo DSC00291_zps3818e5a8.jpg

 photo DSC00294_zps0aa4c6bb.jpg

 photo DSC00364_zpscf259a75.jpg

 photo DSC00377_zps036b3c19.jpg

7 kommentarer

 • Sissel

  Da jeg købte et par vipper fra CoolCos var limen indtørret, så jeg kunne slet ikke bruge den! Selvom ekspedienten lovede mig at limen var ligeså god som f.eks. den som medfølger vipperne fra Depend. Øv øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sissel… Ej, hvor ringe… Ja, jeg skulle jo nok have testet limen ud inden jeg anmeldte vipperne og ja, jeg synes faktisk at Depend limen er ganske glimrende!! Rigtig ærgerligt at der følger en ubrugelig lim med CoolCos vipperne, det er godt du siger det!! 🙂 Hvis du ofte bruger falske vipper, eller bare en gang i mellem, så skulle du næsten kigge nærmere på Duo limen som jeg skriver om! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogle fine vipper, har du nogle gode råd når man skal lære at sætte dem på? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, de er bare så fine…
   Hmm, ja Maria – jeg har faktisk lavet en tutorial for længe siden – men kan se det er en af dem der ikke kom med videre da jeg flyttede til BloggersDelight desværre… Det tror jeg lige jeg vil gøre noget ved, for det er da en fejl – indtil da kan jeg lige give nogle hurtige tips med på vejen:

   – Husk altid at klippe dem til så de ikke er for lange fra den længste ende, det dur ikke de går for langt ind i inderste øjenkrog, så generer de og hopper let af.
   – Det kan være en god guideline at ligge en streg inden du sætter vipperne på.
   – Pres vipperne helt ned til dine egne vipper, gerne helt ind under der hvor man har et lille bitte fold, så de kan være en fordel lige at løfte lidt op i øjenlåget.
   – Til at starte med klippede jeg altid mine vipper op i 2-3 stykker for derefter at samle dem på øjet igen eller blot til at sætte på yderst, så det ser mere naturligt ud.

   Håber det kan bruges! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] CoolCos – Falske vipper | Rikkes Makeup BlogHer i Herning, hvor jeg bor, er det nærmeste Matas når jeg skal købe mig nogle nye falske øjenvipper og i Matas forhandler de Depend vipper.besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Havn

  Når du klipper dine vipper til efter din egen øjelængde, klipper du dem så til yderst? Eller skal man klippe dem til inderst mod øjet? Hvis du forstår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise!
   Godt spørgsmål! Jeg klipper altid yderst hvor hårene typisk er længst – på den måde får jeg det mest naturlige resultat så den inderste del passer med de korte hår! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dip-in neglelakfjernere: Depend vs Sephora