Sephora velgørenhedsprojekt til fordel for Landsforeningen Autisme

Min foundation rutine i øjeblikket

 photo DSC08315_zpse922c873.jpg

Jeg har altid skiftet meget i forhold til min foundation rutine som vind og vejr – men den seneste måned har jeg næsten holdt mig til den samme og den er lidt atypisk, så synes jeg ville dele den med jer! Jeg bruger nemlig to forskellige foundations en flydende og en mineral foundation på pudderform…

Det at jeg bruger en tør og og våd foundation på samme tid, giver mig lov til at få lidt af det bedste fra begge verdener. Først bruger jeg Yves Rocher, Pure Light, Light & Luminous Foundation, som først og fremmest lysner mit ansigt op og giver glød. Den er meget tynd af konsistens og den sørger for at mit ansigt ikke ser tørt ud og giver den første bund af dækevne. Dernæst bruger jeg bareMinerals Original Foundation, som giver den sidste gang dækevne og glød uden at man ser pudret ud, netop fordi man kun behøver et tyndt lag af begge typer foundation.

Nedenfor vil jeg trin for trin gennemgå min foundation rutine…

1) Start med et rent og fugtet ansigt, i øjeblikket bruger jeg Patyka Absolis Tea Face Cream, som jeg modtog i den første BirgitsBox.

 photo DSC08279_zpse85eda03.jpg

2) Dernæst påfører jeg et tyndt lag af min flydende foundation Yves Rocher Light & Luminous Foundation med fingrene, så jeg får den arbejdet godt ind i huden med varmen fra fingrene. Du kan også godt bruge en foundation børste.

 photo DSC08283_zpsba49e9e0.jpg

3) Så er det tid til den “tørre” foundation bareMinerals Original Foundation, jeg buffer et tyndt lag på med bareMinerals Handy Buki Brush for at få det arbejdet godt ind i huden.

 photo DSC08288_zps8fa6b9f4.jpg

4) Tid til lidt bronzer/kontur og blush, her bruger jeg typisk hhv. bareMinerals Warmth og e.l.f. Mineral Blush i farven Joy. Desuden har jeg lige brugt en anelse lipgloss fra BodyNordic i farven Red.

 photo DSC08291_zpsc153fb1b.jpg

5) Jeg slutter hele min foundation af med et par lette strøg af bareMinerals Mineral Veil, som fungerer som en pudder der skal sætte hele foundation – bare så det lige holder bedre og har et flottere finish.

 photo DSC08295_zpsf45abb0d.jpg

Det var det – ikke raketvidenskab, men en lidt anderledes måde at lægge foundation! 🙂 Hvordan gør I normalt??

 photo DSC08299_zpsefff3b37.jpg

 photo DSC08301_zpsaadb78df.jpg

6 kommentarer

 • Wauw en flot øjenskygge! Hvor er den fra?

  MIn egen rutine er meget alm.: en flydende foundation og transperent setting pudder ovenpå og blush. Farverne og mærkerne varierer lidt efter humør 🙂

  TeresaKildelund.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have Teresa.. Base øjenskyggen er e.l.f. Studio Cream Eyesahdow i en støvet lilla farve som det ikke umiddelbart ser ud til de har længere, Eggplant tror jeg den hed. På midten af øjet, i inderste øjenkrog og under brynet har jeg så duppet L’Oréal Infallible Eyeshadows i farven 02 Hourglass Beige på med min ringefinger… 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt! Jeg bliver simpelthen nødt til at rose dine fyldige øjenbryn – de er jo fantastiske, og netop sådan nogle jeg selv kun kan drømme om (-: Vær glad for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Julie… I øjeblikket har jeg faktisk netop gang i et “lad-brynene-gro-og-rør-dem-ikke-med-pincetten” for at se, hvordan se ser ud og får at se om jeg kunne få dem længere og fyldigere end før – og det lader til at lykkes!! 🙂 Så sjovt du netop lige komplementerede dem… Tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skægt. Jeg gør det samme – og det fungerer i den grad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sjovt… 🙂 Ja, det må man sige – det bedste fra begge typer foundation!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora velgørenhedsprojekt til fordel for Landsforeningen Autisme