Makeup og hudpleje favoritter - Marts 2013

GOODIEBOX – marts 2013

 photo DSC08140_zps1c0c2d81.jpgSå er det tid til at vise marts måneds GOODIEBOX frem – og jeg er rigtig godt tilfreds, denne kommer nemlig op på siden af den bedste og aller første GOODIEBOX synes jeg. Desuden indeholder boksen hele 5 full size produkter.

Boksen indeholder:

 • 2 Head & Shoulders produkter, en shampoo og en balsam.
 • Ghd Style Final Shine Spray
 • Riemann P20 Solcreme 20 SPF
 • Dr. Hauchka Kajal Eyeliner Duo
 • 2 små parfume prøver på Salvador og Van Gils
 • En rabatkupon på INK by Dennis Knudsen

 photo DSC08142_zpsb8a20b9b.jpg

Kajalen kan jeg slet ikke bruge til noget – men generelt er jeg ikke just fan af Dr. Hauschka makeup. Det viste jeg dog ikke før jeg begyndte at modtage disse bokse – så der kommer vel noget godt ud af et undgået fejlkøb alligevel?! 🙂

Den lilla ende af duo kajalen er mere en ubestemt grumset mørk farve, end lilla når den kommer på. Desuden skal der arbejdes lidt med den, den er ikke rigtig cremet. Kajalen koster 119 kroner – og desværre aldrig noget jeg ville købe om den så kostede det halve.

 photo DSC08148_zpsa76297f3.jpg

 

Videre til hårstylingsproduktet fra ghd – en rigtig fin og lækker Shine Spray, og en dyr en af slagsen, prisen er 238 kroner. Den virker fuldstændig som den skal, giver shine uden af fedte håret. Desuden er den perfekt til rejsetasken fordi den ikke er så frygtelig stor.

Så er der solcremen fra Riemann P20 med SPF 20. Denne solcreme lover at den holder en hel dag (10 timer) og skulle være meget vandfast. Jeg ligger allerede inde med disse solcremer, men har endnu ikke afprøvet dem – giv mig lige 1½ uge, så ligger jeg på Gran Canaria og prøver solcremen af. Jeg kan dog ikke lade være med at henvise til et blogindlæg jeg læste sidste år hos Pudderdåserne om disse solcremer, som muligvis ikke er bredspektredt nok til at nå alle solens stråler – se det her. Solcremen koster 140 kroner for 100 mL.

 photo DSC08156_zpsa55a31a6.jpg

Hvem kan ikke bruge en shampoo og en balsam?? Faktisk har jeg aldrig rigtig brugt head & shoulders, men det kommer jeg måske til nu – de dufter i hvert fald rigtig dejligt og de skal nok blive brugt op. Disse to dele var ment som en ekstra ting denne måned, sættet koster 43 kroner.

 photo DSC08157_zpseeb50016.jpg

De to små prøver er allerede røget lodret ud, men tak for de 5 full size produkter. Hvad mener I?! Denne måneds boks er absolut pengene værd efter min mening, meget spænende boks… 🙂

10 kommentarer

 • Jeg glæder mig så meget til martsboksen efter at have læst utallige indlæg om den. Dog står der på Track & Trace, at den er blevet afhentet på posthuset, så jeg skal lige have fundet ud af, om der er nogen, der går rundt og tror, at de er mig og har taget min pakke… s:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor øv, Mainia… Jeg var ellers sikker på alle havde modtaget deres pakke nu… Mon ikke GOODIEBOX kan hjælpe dig??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det håber jeg da! Nu må jeg først og fremmest på posthuset og høre, om der er tale om en misforståelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er godt nok stor forskel på hvad der er i boksen denne gang.. Nogle er der ikke GHD i og andre er der en pudder i stedet for eyelineren.
  Er ret spændt på at hente min på posthuset i dag.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke lige set, hvad andre har fået… Ærgerligt, for dem der ikke får et ghd produkt med, den er jeg ellers glad for!!
   Håber du bliver tilfreds med din boks! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt så stor forskel der er på disse bokse! Jeg så Merete fra As in my life’s boks og den indeholdte en del makeup og neglelak, men ingen hårprodukter. Jeg forstår dog ikke helt, hvorfor du ikke vil have parfumeprøver. Jeg har altid et par stykker liggende i mine tasker så man lige kan friskes lidt op i løbet af dagen, og så er det en fin måde at afprøve nye dufte. Men sådan er vi jo så forskellige 🙂
  Men fin boks du har fået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea

   Det er da også en helt anden boks, som hun har anmeldt. Mybeautybox hedder det.

   Jeg modtog heller ikke GHD, hvilket jeg er så ærgerlig over!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahaa… Det er en MyBeautyBox – den har jeg også anmeldt tidligere… 🙂 Ja, så kan jeg godt se forskellen er temmelig stor!
   Øv, med ghd’en – hvad fik du i stedet??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har ret Andrea! Det er svært ikke at blande alle de bokse der er dukket op sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, du har ret i at der er lidt forskel… Og det er jo både godt og ondt! 🙂
   Synes idéen med at have dem i tasken er super god, ved ikke hvorfor det aldrig rigtig er noget jeg får gjort… 🙂 Men det er nu kun godt ikke alle har det som mig med prøverne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup og hudpleje favoritter - Marts 2013