Dagens makeup - Gravity

Forever – 3 lækre med aloe vera

 photo DSC08349_zps776779bf.jpg

Jeg har for nyligt fået øjnene op for et nyt kosmetik mærke Forever, da jeg modtog disse tre lækre produkter med aloe vera, som Forever forøvrigt har specialiseret sig i. Jeg blev meget positivt overrasket over alle tre produkter – faktisk medtog jeg Aloe Propolis Cremen i mine favoritter fra marts måned her.

Forever er et amerikans mærke helt tilbage fra 1978 på trods af at jeg aldrig havde hørt navnet før eller lagt mærke til mærket. Faktisk troede jeg at det var lidt nogle kiksede discount produkter, hvor pris og kvalitet hang sammen. Men jeg blev overbevist efter at have afprøvet dem og synes klart de skal fremhæves her på bloggen. De tre produkter jeg modtog er:

 • Aloe Vera Gelly – som er en traditionel aloe vera gel, perfekt til f.eks. solskoldning, myggestik eller tør hud. Jeg har brugt den på irriteret hud, som havde brug for fugt og jeg er slet ikke i tvivl om at den bliver brugt flittigt når først myggene kommer frem til sommer. Konsistensen er som en normal gel og kan i første øjeblik virke lidt klistret, men tørrer hurtigt ind og så mærker man det ikke længere. Gelen koster 149 kroner.
 • Aloe Heat Lotion – denne lotion er perfekt til ømme muskler og massage. Når man arbejder med cremen lidt afgiver den varme til det område den påføres, så man kan få løsnet op i de ømme muskler efter bikini-forberedende træning. Som en bomus trækker den ind i huden så man ikke fedter tøjet ind efter massagen. Lotionen koster 149 kroner.
 • Aloe Propolis Creme – denne creme er som sagt hurtigt blevet en favorit. Cremen blødgør den tørre hud på bl.a. hænder og albuer – og mine har virkelig nydt godt af denne creme, som jeg hyppigt bruger. Den skulle desuden kunne bruges i ansigtet. Konsistensen er en anelse fed – perfekt til tørre hænder. Som en bonus dufter denne creme bare virkelig godt, synes det er vanskeligt at beskrive, men en form for vanilie og eksotiske blomster, hmmm… Cremen koster 199 kroner.

Produkterne kan  alle købes i Forevers webshop her. Pris og kvalitet hænger absolut sammen, som sagt koster aloe vera gel og heat lotion 149 kroner, mens propolis cremen ligger på 199 kroner – alle tre produkter indeholder lige over 100 mL.

Om jeg vil købe produkterne igen når de er sluppet op skal jeg overveje, fordi jeg er lidt nærig når det gælder hudplejeprodukter. Men jeg tror nu at Aloe Propolis Cremen skal være fast inventar også når den løber tør… Gelen og heat lotion kunne også godt ske, men nok mest, hvis jeg er plaget af insektbid og har ømme muskler som en luksus! 🙂

Kender I Forever?!

 photo ForeverLogo_zpsdcb897a0.jpg

 photo DSC08346_zpse47a544b.jpg

18 kommentarer

 • Jeg ejer deres læbepomade – den er virkelig også fantastisk og en af meget få læbepomader som jeg kan tåle. Kæmpe thumps up for det mærker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Pedersen

  Jeg kan slet slet slet ikke leve uden deres heat lotion! Den er fast inventar på mit badeværelse og bruges flittigt! Efter min mening slår den alle de andre lign. cremer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Striib

  Ja – brugte blandt andet propolis cremen til mine børns røde numser (9 år siden??)

  Produkterne er super til forbrændinger og solskoldninger. De havde også en super solcreme – men den sælges vist ikke i DK mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smart!! 🙂

   Jeg har hel sikkert også fået mod på flere af deres produkter.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har brugt deres produkter i flere år og kan anbefale deres læbepomade, solcreme og deres hudpleje serie Sonya!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nielsen

  Ja dem jeg kender jeg godt, brugte dem faktisk i flere år, men så præsenterede en veninde for produkterne fra Herbalife.
  Og dem bruger jeg i dag, da jeg synes de er meget bedre end dem fra Forever.

  De indeholder oven i købet A, C og E vitaminer.
  http://www.dinwellnessguide.dk/herbalife-nourifusion.html

  Men deres Herbal Aloe kropspleje serie, synes jeg også er meget bedre.
  http://www.dinwellnessguide.dk/ny-herbal-aloe-serie.html

  De indeholder ikke parfume, og er 100% produkter.

  Så kan jeg godt lide at den videnskablige forskring, de gør omkring produkterne.

  Jeg ved Martin, som har http://www.dinwellnessguide.dk, gerne vil give et godt tilbud på produkterne, hvis du skulle få lyst til at prøve dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet Trine… Og tak for linkes!! 🙂 Kender godt til mærket, men tror desværre ikke det er noget for mig – men måske nogle andre griber tippet?! 🙂
   Ha’ en skøn aften!
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dæknavn

  Gelly’en er også beregnet til at hjælpe med heling af sår, og modvirker ardannelse, da den gør, at helingsprocessen foregår indefra og ud i stedet for udefra og ind. Jeg har brugt den MEGET flittigt, da jeg havde en let uheldig periode, hvor jeg havde en del sår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for tippet Dæknavn… Det vil jeg da lige afrprøve, når det bliver aktuelt!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Man kan også bruge Heat Lotionen til fodbad, istedet for badesalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ja læbepomaden er fantastisk da den er uden vand 🙂 jeg ser det som en investering i eget helbred at bruge Forevers produkter. Det måske dyrt, men man skal bruge meget små mængder så det holder dobbelt så længe. Selv er jeg dybt tilfreds med deres drikke Aloé vera, Argi+ og fiskeolien. jeg kan helt sikkert anbefale alle tre produkter højt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ejer også læbepomaden nu! 🙂 Jeg har dog aldrig prævet deres drikke Aloe Vera og ved heller ikke helt hvor frisk jeg er på det… Men jeg er da helt enig i at det er nogle gode produkter de laver!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Ibsen

  Prøv at blande Propoliscremen med aloe gel’en i hånden. Gnid godt ind og tag en bomuldshandske på! LÆKRE BLØDE HÆNDER + også til fødderne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Gravity