Aarhus Sustainable Festival Fashion Show

Dagens makeup – Mushroom smoked

 photo DSC09809_zps44e58cbb.jpg

Det er lørdag morgen, jeg er så småt på vej på arbejde og kan naturligvis ligge med nød og næppe nå at blogge om dagens makeup… Jeg har brugt Urban Decay Smoked paletten, hvor den primære øjenskygge er den grå metalliske Mushroom.

Ud over den grå øjenskygge, har jeg brugt den helt lyse matte Kinky i inderste øjenkrog og under brynet, samt den medfølgende kohl blyant 24/7 Glide On Pencil i farven Perversion langs vippekanten sat med den matte sorte øjenskygge Blackout. Til sidst har jeg sluttet af med en røvfuld mascara Clinique High Impact Extreme Volume Mascara.

Huden er lavet med bareMinerals Original foundation i Light (nu i et nummer mørkere – yes), bareMinreals Warmth som kontur, e.l.f. Mineral Blush Rose på kindbenene og til sidst et strøg af bareMinerals Mineral Veil over hele ansigtet til at sætte foundation. På læberne har jeg brugt en nude gloss med en smule glimmer, som man kun lige kan ane…

Håber I kan lide dagens simple look… 🙂 Ha’ en skøn lørdag!!

 photo DSC09804_zps8a8e23e8.jpg

 photo DSC09799_zps0974f13e.jpg

 photo DSC09810_zpsfcbe94c7.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus Sustainable Festival Fashion Show