MyBeautyBox - April 2013

Dagens makeup – Awake

 photo DSC09821_zps3ff66558.jpg

Dagens makeup er frisk, varm og sommeragtig – har brugt en af mine nye favorit øjenskygger; Sephora Collection Eyeshadow Hollywood’s Calling, no. 82 mirror som grundfarve på hele øjenlåget.

Ud over Hollywood’s Calling har jeg brugt Make Up For Ever øjenskygger – en beige shimmer øjenskygge til at tone i globen, en blanding af en mat og en shimmer hvid øjenskygge i inderste øjenkrog og under brynet, en mat sort øjenskygge langs vippekanten og en mat mørkebrun øjenskygge under øjet. Mascaraen er fra Oriflame HyperStretch Mascara. Til mine bryn, som efterhånden er ved at være temmelig buskede og ustyrlig har jeg brugt en mørkebrun browgel fra LR Health & Beauty Systems, for at for et naturligt resultat.

I kender jo efterhånden rutinen – til huden har jeg brugt bareMinerals Original Foundation, Warmt og Mineral Veil. På kinder og læber har jeg blandet lidt forskellige blushes og læbeprodukter for at få den lækre fersken farve.

Kan I lide det?! Jeg føler mig helt frisk og klar til sommer med denne makeup…

 photo DSC09814_zps27077f1a.jpg

 photo DSC09820_zps4e201c30.jpg

 photo DSC09823_zps32631083.jpg

2 kommentarer

 • Camilla A.

  Jeg har nu fulgt med en tid og synes du er virkelig inspirerende samt rigtig dygtig teknisk.
  Denne gang må jeg indrømme, at det første jeg så, var den lyse skygge du har lagt under brynet. Den er lidt for tydelig og nærmest hvid-hvid hvis du forstår..? Du er ellers altid meget omhyggelig med at tone ud i nogle bløde overgange, hvilket nogle andre blogger kan lære meget af.
  Håber du kan bruge kritikken til noget; den er vel ment;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla!
   Det glæder mig rigtig meget du kan lide bloggen og at du kan lide de fleste af mine looks… 🙂 Tak!
   Du har helt ret i at den hvide highlight er meget karakteristisk – den er dog tonet, men det er klart at den er meget iøjnefaldende! Noget jeg egentlig selv synes om, men det er selvfølgelig også temmelig specielt. 🙂 Uanset, så vil jeg sige tak for kritikken – det kan man altid bruge, det glæder mig også rigtig meget at du har lyst til at dele den med mig, så hold dig endelig ikke tilbage for det! 🙂 Tusind tak Camilla…
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MyBeautyBox - April 2013