Nyhed fra Clinique - Chubby Stick Intense

bareMinerals – Handy Buki og Tapered Blush Brush

 photo DSC07824_zps881980ed.jpg

For et par måneder siden fik I en anmeldelse af bareMinerals Starter Kit, som indeholder to farver foundation, en pudder og en bronzer, samt tre pensler – se indlægget her. Dette var ikke en udelukkende positiv anmeldelse, men jeg må altså trække lidt i land nu, hvad angår produkterne – for med de rette pensler bruger jeg det nu dagligt!

De to pensler som har vendt mit mit syn på bareMinreals til at lave en smuk hud er; Handy Buki Brush og Tapered Blush Brush, som jeg nu har haft nogle uger.

Handy Buki Brush

Denne børste bruger jeg til at buffe bareMinerals Original Foundation rundt (det er en mineral foudation på pudderform, til de der skulle være i tvivl) – den er rigtig godt at arbejde med og giver netop ekstra dækevne, som var det jeg efterlyste i min anmeldelse tidligere! Helt sikker uundværlig for mig til mineral makeup.

Hårene er tætte, hovedet er rundt både rundt om og på toppen, hvilket gør det let at komme rundt og buffe foundation godt in i huden.

Tapered Blush Brush

Denne pensel bruger jeg til den noget mørke solskinspudder Warmth da man nemt kan være forsigtig med hvor meget farve man bruger pga. størrelsen. Desuden bruger jeg den til blush og highlight på kindbenet.

Skaftet er forholdvis kort og hovedet lille i forhold til andre blush børster og lignende. Nedenfor kan I se størrelsen i forhold til en tændstikæske. Hårene er lange og løse og formen er let flad og let tilspidset, samt rund foroven. Den er helt perfekt til at kunne kontrollere mængden af hhv. bronzer, blush og highlight man påfører, formen gør det let at ligge det præcist på/under/over kindbenet og den er let at tone farven ud med – endnu en helt uundværlig børste!

 photo DSC07832_zps8f009614.jpg

 photo DSC07835_zps41f59a37.jpg

 photo DSC07837_zpsfe8a6985.jpg

Disse to børster som nu er en del af mine daglige makeup rutine er absolut blevet uundværlige for mig, desværre er de dog lidt pebrede, omkring 350 kroner for Handy Buki og 230 kroner for Tapered Blush, hvilket jeg synes er ret vildt!! De kan bl.a. købes i Magasin og Sephora. Heldigvis bliver pensler ikke sådan lige “brugt op” – så hvis du passer på dem har du dem i mange år… 🙂

6 kommentarer

 • Oline Zacho Hansen

  Er børstehårene bløde, for på billederne ser de lidt billige og stive ud? 🙂
  Fed blog btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Oline!
   Det er naturhår og de er ikke de blødeste nej, men de er dog heller ikke så stive at det gør ondt, det er stadig behageligt!! 🙂 Jeg kan slet ikke forstå du synes de ser billige ud – måske er det fordi jeg selv har stået med dem i hånden?! 🙂 Og tusind tak for de søde ord om bloggen! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Hej Rikke. Jeg har faktisk et spørgsmål angående make-up børster. Jeg både en Nilens Jord foundation og en pensel for en månedstid siden, men jeg har slet ikke været tilfreds. Når jeg kommer hjem om eftermiddagen eller aftenen, eller ja, faktisk allerede efter et par timer lægger foundationen siger rigtig grimt. Nu har jeg heller ikke verdens reneste hud, men er det for meget at forvente af en foundation?
  2. Den der børste er jeg helt stoppet med at bruge. Når man har brugt den to gange klistrer alle hårene sig sammen, og laver ligesom streger i ansigtet når man ‘maler’ med den.

  Lidt langt, men håber meget du vil svare. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Liva!
   Det lyder som om du ikke har købt en foundation der passer til din hud og en pensel som ikke lige passer dig? I forhold til foundation så kan du f.eks. gå efter en olie-fri f.eks. Clinique Oil-Free Stay-Matte Foundation, hvis du har fedtet eller kombineret hud og i stedet bruge fingrene til at påføre eller f.eks. Shiseido Perfect Foundation Brush for at få det arbejdet godt ind i huden så holdbarheden øges.
   I forhold til penslen, så skal den jo gøres rent jævnligt – specielt når den bruges til foundation, så vask den gerne hver anden gang. Derudover så oplever jeg det har en del med den foundation du bruger at gøre i forhold til hvor meget den klistrer fast. Et godt tip vil også være at bruge mindre foundation det ser mere naturligt ud og holdbarheden synes jeg øges.
   Håber du kan bruge det til noget! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker altså bare din blog og alle de lækre make-up tips. Jeg har idag nævnt og linket til din blog i et indlæg – håber du vil kigge forbi 🙂

  regitzechristensen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Regitze – det er jeg da bare vildt glad for at læse!! 🙂 Og tak for omtalen – vil gerne kigge forbi… 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed fra Clinique - Chubby Stick Intense