Dagens makeup - Shalamar

Tips fra The Beauty Department

 photo TBDthepieceypony_zps570cde87.jpg

Hej ladies… Vil lige dele lidt billed tutorials med jer fra TheBeautyDepartment.com med jer, som jeg synes er ret gode – generelt, så tjek lige bloggen ud, der er masser at inspiration at komme efter!

På The Beauty Department er der både inspiration til hår og makeup, samt små DIY projekter og inspirerende billeder. De små tutorials jeg har udvalgt er bl.a. med hår, da jeg jo desværre ikke kan vise jer så meget i mit eget korte hår. Synes det er et par super søde frisurer og meget lette at sætte.

 photo TBDtwistandflipbun1_zpsd1695b74.jpg

Derudover er der også lige et par makeup tips på, hvordan man kan bruge sin mascara som eyeliner, et let og feminint valentins dags look, som måske kan blive til gavn her inden så længe og hvordan man kan lave det der karakteristiske knæk på brynet!

 photo TBDDIYMascaraAsLiner-2_zps609c4400.jpg

 photo thebeautydepartmentcom-sweet-valentine-look_zps423aae3a.jpg

 photo TBDBrowLift-2_zpsefb800cb.jpg

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Shalamar