OSIS+ Sparkler

Nivea Stress Protecting Deodorant

 photo DSC07326_zps88f6e931.jpg

*Indlægget er lavet i samarbejde med Nivea*

Stress er blevet lidt af et buzzword – for hvem er ikke stresset af og til?! 🙂 Jeg bliver ofte stresset og begynder at svede når jeg skal noget nyt, møde nye mennesker eller besøge nye steder, som jeg ikke kender – mange af disse scenarier kommer jeg ud for som makeup artist, så det er altid rart med en god deodorant til at forebygge mod den mindre charmerende sved-lugt.

I forbindelse med dette indlæg har jeg modtaget nogle sjove og interessante stress-statistikker – for én af hovedårsagerne til sved er ofte stress som påvirker kroppen hormonelt. Faktisk behøver stress ikke kun være negativt ladet, mere end 2 ud af 3 kvinder oplever de bliver mere produktive af stess og for mere end halvdelen er det en kilde til motivation.

Det viser sig desuden af over en hver fjerde danske kvinde reagerer på stress ved at svede – i ekstremt pressede, uforudsigelige og stressede situationer udgør jeg klart en del af denne andel. Sjovt nok ligger Danmark nr. 3 over lande, som mener de reagerer på stresss ved at svede – who would know?! 🙂

Nå, men lad os komme til sagen – Nivea lancerer nemlig nu denne Stress Protection Ani-Perspirant, som skal komme problemerne med sved i stressede situationer til livs.

Virker det så? Ja – jeg har testet den i mange forskellige stressede situationer nu og ser vi kun på stress delen, så kan jeg faktisk fortælle at den holder hvad den lover! Nye spænende jobs, pressede hverdage og uvished – “it did it!”

Så hvad er der ellers at sige om den nye deodorant?

 • Elsker anti-perspiranter, så er man fri for nogen lugt som blander sig med sin parfume og den holder sveden tilbage.
 • Den findes både på Roll-On (min personlige favorit) og på spray.
 • Den holder dig fri for stress-sved en hel dag!
 • Ingen pletter på tøjet!
 • Har ikke oplevet nogen tegn på irritation ved opførsel efter barbering eller lignende.
 • …og som en ekstra bonus så kommer Roll-On Deodoranten i en gennemsigtig beholder, så man altid kan se, hvornår man skal ud og købe sig en ny af slagsen, heldigvis rækker en lille smule langt.

Og husk lige at se den ret morsomme youtube video fra Nivea nednefor… Skal I prøve den piger? Den kan købes i bl.a. Matas til sølle 16 kroner – man skulle da være et skarn ikke at prøve den?! 🙂

1 kommentar

 • louise

  Super fin blog du ar dig her 🙂
  Tjek gerne min ud og følg mig meget gerne på Bloglovin.
  Følger dig nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OSIS+ Sparkler