Dagens makeup - Juicy Rose

Giveaway – Nivea Stress Protection Deodorant

 photo 3963-BDF-NIVEA-Stress-Protect-Web-Banner-Transparant-BG_zps8e0b95e3.jpg

*Indlægget er lavet i samarbejde med Nivea*

Nogen har måske læst min anmeldelse og test af den nye Stress Protection deodorant Nivea lancerer – har I lyst til at prøve den af selv så har I nu chancen! Om en uge uvælges en vinder som får tilsendt deodoranten både på spray og roll-on, samt både til kvinder og mænd – dvs. hele 4 produkter! 🙂

Så hvad skal man gøre for at vinde?

 • Skriv en kommentar her til indlægget, hvor du fortæller mig i hvilke situationer du føler dig mest stresset.
 • “Like” indlægget nederst.

På torsdag d. 7. marts kl. 16.00 trækker jeg en vinder, hvorefter han/hun kort efter offentliggøres! 🙂

 

// Rikke

16 kommentarer

 • Laura

  Når jeg som lærervikar har en klasse, som løber rundt og larmer. Det er meget stressende, da man hele tiden frygter, at der kommer en ‘rigtig’ lærer og irettesætter én 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stresset bliver jeg når jeg skal præstere foran mange mennesker, fx holde tale. Mvh Maibritt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh jeg er helt klart stresset i øjeblikket faktisk. Jeg går på Uni, og har 3 små opgaver jeg skal have skrevet og afleveret, alle med max 2½ uges mellemrum. Lige bagefter er det straks i gang med bacheloropgaven. I mellemtiden skal jeg også lige finde ud af hvilken kandidatuddannelse jeg ønsker at gå på. Puuha, det er nogle hårde måneder jeg har i møde, og helt klart i sådanne situationer jeg er mest stresset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik

  Jeg er musiker, og føler mig mega stresset lige inden jeg skal optræde. Faktisk bliver jeg våd under ærmerne, og vandet driver ned af mit ansigt.
  Derfor vil jeg se frem til at prøve den ny deo fra Nivea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Helt klart når der sker for mange nye ting på én gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne ravnsbeck

  Super konkurrence. Jeg bliver mest stresset i eksamenssituationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Aaby Larsen

  Jeg føler mig mest stresset, når jeg skal til eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg føler mig mest stresset, når jeg tror jeg kan nå alt, og planlægger en masse, for så at finde ud af, at det kan jeg bare ikke alligevel….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Eksamen! Helt klart. Når jeg skal op til en mundtlig eksamen er der ingen grænser for hvor presset og stresset jeg føler mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Føler mig mest stresset når jeg får opgaver for i skolen som jeg finder vanskelige!
  //Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Uha, jeg føler mig stresset når jeg tror jeg kan nå en masse ting i løbet af en dag og jeg inderst inde godt ved at jeg ikke kan nå det, så bliver jeg stresset. Eller når jeg skal have gæster og jeg ikke føler jeg har styr på det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://sarahhyldahl.bloggersdelight.dk/?p=1063 Lad os bare sige at jeg har brug for en rimelig effektiv deo uanset hvilken situation jeg er i..
  Men jeg er mest stresset, hvis jeg har mange ting jeg skal nå, hvis man sidder med den man kan ldie, lige inden en skole fremlæggelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh jeg er mest stresset, når jeg får planlagt for mange ting oven i hinanden… heldigvis er jeg rimeligt god til så at stoppe op og få sorteret noget fra igen (eller prøver i hvert fald)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna AA

  Det må nok være når jeg skal optræde.. Jeg bliver så stresset, for kan jeg det nu og gør jeg noget forkert og alle de tanker ryger i gennem mit hoved, så kan man godt komme til at svede lidt ekstra :I

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg skal holde foredrag – så har jeg en lille stresstur 10 min før jeg skal på… Sjovt nok holder jeg foredrag om stress…. Det skal nu ikke forstås som dårlig reklame for mig selv – jer er blot ærlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Juicy Rose