Ny Sleek I-Divine Palette - Respect

Dagens makeup – Vamped Vandellas

ANNONCE

 photo DSC06932_zps476d025a.jpg

Jeg er allerede i fuld gang med min nye Sleek I-Divine palette Respect, som jeg viste jer i forgårs. Til dette look har jeg primært brugt den mørke matte bordeaux Vandella fra paletten.

Ud over Vandellas som fylder næsten hele øjenlåget, har jeg tonet rundt i kanten med den matte pink New Jack Pink, mørket yderst med den matte sorte Roberta Black og tonet yderligere op til brynet med den matte knækkede hvid Cameo Cream. Under øjet har jeg lagt den gråbrune farve James Brown som giver lidt shimmer og lidt liv til looket.

Som en statment har jeg lavet en markant sort flyende liner, der er forlænget en del langs den øverste kant, mens jeg også har tonet den lidt under øjet. Lineren er lavet med min Cake Eyeliner fra Make Up For Ever.

Håber rigtig meget I kan lide looket… Trods de meget lyse farver i paletten blev dette look rimelig mørkt og vamped, tror ikke helt jeg kan finde ud af at lægge forårsmakeup’er så længe det stadig er koldt og mørkt – det afspejler sig ret meget sjovt nok! 🙂

Elsker du også at eksperimentere med makeup? Måske går du og drømmer om at udvide din makeupsamling, men mangler pengene? Så tjek Matchbanker.dk ud og find et hurtigt og billigt.

 photo DSC06921_zpsdd80c17c.jpg

 photo DSC06920_zps6ab94ccf.jpg

 photo DSC06924_zpsf3e9d416.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Sleek I-Divine Palette - Respect