Tips fra The Beauty Department

Anmeldelse af DinAir Airbrush

 photo Photo17-11-12014554_zpsa8c63d70.jpg

Det er efterhånden nogle måneder siden jeg fik min DinAir airbrush fra Beautifulmakeup.dk og nu er det tid til en anmeldelse af den. Det der er anderledes fra normal makeup til airbrush er at du ikke bruger hverken pensler eller fingre, kun luft fra airbrushen! 🙂

Airbrush er ikke længere kun for professionelle, men også private – hvorfor ikke?! 🙂 Det kræver naturligvis lidt øvelse, men med de medfølgende redskaber som DVD, trænings ark og andre hjælpe redskaber er der kun dårlige undskyldninger tilbage for ikke at prøve det af.

Personligt bruger jeg mest min airbrush til at lave smuk hud, øjenmakeup’en kan også laves, men det kræver lidt mere øvelse. Her går man nemlig tættere på og skal være mere forsigtig for ikke at få for meget makeup på. Så snart makeup’en ser våd ud, så er der for meget på – den skal altid lægge sig som en tør makeup.

Brugervenligheden i forhold til andre airbrush synes jeg er i top hos DinAir – man har sin egen lille kompressor som man tilslutter airbrushen, man kan sætte et par gummi ringe omkring airbrushen så man ikke får for meget farve ud af gangen og så er det faktisk bare at trække tilbage på det lille greb.

Som sagt kræver det lidt øvelse, men når det gælder huden vil jeg mene at alle, med en smule øvelse, kan være med. Her tænker jeg foundation, concealer, blush, bronzer og highlight. I forhold til øjenmakeup og små detaljer er jeg mere i tvivl om alle kan lære det. Heldigvis er det absolut huden jeg synes er det fedeste at kunne lave med sin airbrush. Derudover kan man faktisk også lave nogle fede effekter i håret – er du eksempelvis vild med dip dye håret, så prøv med din airbrush. Farven er vandbaseret og skyldes ud når du går i bad.

Når det kommer til holdbarheden så er den helt i top. Jeg må indrømme at jeg har svært ved at finde nogen foundation, som holder bedre – hvis du undlader at røre ved din hud er den præcis som den så ud for 20 timer siden!! Vildt ik’? Airbrush er helt ideelt til f.eks. brude, hvor det skal holde hele dagen og natten, samt catwalk og TV, hvor man kommer til at svede i de varme lys. Desværre oplever jeg ikke samme holdbarhed på øjenmakeup’en – her skal man lige ind og starte med en primer før jeg oplever en acceptabel holdbarhed.

Finished er i top – man kan fuldstændig som man ønsker lave en flot naturlig hud kun med lidt dækevne eller dække alle skavanker og lignenede uden at det ses. Så her er igen en stor fordel med huden – den dækker fantastisk og holder godt samtidig. Jeg selv var lidt bange for at bruge produktet Moist & Dewy, et produkt der giver shine og næsten føles som olie, i starten da jeg var bange for at skinne for meget sidst på dagen – dette er ikke tilfældet! Den ligger pænt hvor den blev lagt fra morgenen af. Se på billedet nedenunder hvor flot en effekt den giver – al makeup på billedet er airbrush.

 photo DSC04562_zpse233290b.jpg

Der hvor den failer lidt er, hvis man begynder at røre ved huden eller pille – så kan det næsten se ud som om der ryger flager af. Måske er det ikke på samme måde tilfældet, hvis man kun giver en lav dækevne, men for mig er det nødvendig med høj dækevne.

Derudover kan airbrush makeup’en også virke lidt tør og næsten maskeagtig – så husk lige en god dagcreme under og slut evt. af med Moist & Dewy, eller start med den, hvis du har meget tør hud i forvejen.

Hvis du kun vælger at lave huden med din airbrush, så gør det efter øjenmakeup’en så du undgår at skal ind og rette pga. drysset øjenskygge – så ødelægger du meget let huden du lige har lavet flot. Når du er færdig med at lægge din makeup skal airbrushen rengøres, så der er lidt mere rengøring end normalt, men skal det holde en hel dag er det ofte det værd. Desværre er det netop dette der hurtigt afholder mig fra at bruge airbrushen har jeg opdaget.

En af fordelene ved airbrush, ud over en kanon holdbarhed, er desuden at den kan dække godt, hvis du f.eks. har nogle ar, kraftig rødme eller pigmentforandringer som du er ked af – det er ret let at dække det og du kan dække det helt af!

Som sagt kan vi danskere købe vores DinAir Airbrush på Beautifulmakeup.dk, hvor delene både kan købes enkeltvis eller som tre forskellige startsæt. Når vi ser på normalprisen ligger det billigste sæt til 1.500 kroner, her får man kompresser og airbrush og hvad der dertil hører, samt fire foundations, så man kan blande den helt rigtige farve, to airbrush farver, Moist & Dewy og naturligvis DVD og øvelses redskaber. Det er meget let at blande farverne i sin airbrush, så man kan komme langt med få farver.

Så er det så det hele værd?! Ja, personligt er jeg rigtig glad for min airbrush, men kun til at lave en smuk hud – øjenmakeup’en foretrækker jeg at lave på den gode gamle traditionelle måde. Prismæssigt synes jeg også det er rimeligt, for alt hvad der følger med i sådan et startsæt. Hver farve koster alene 129 kroner for 7,5 mL og 229 kroner for 15 mL – en fair pris.

Se min video med hvordan man kan lave en smuk hud med airbrush her.

 photo PersonalDetail_zps835fcaa4.jpg

6 kommentarer

 • Sheena Kingston

  Rigtig fint blog indlæg. Et lille tip. Grunden til det “drysser” er fordi du bruger for meget produkt. Du kan sagtens røre huden, det er fordi der igen bliver brugt for meget 😉
  Prøv at brug lidt mindre, så skulle det meget gerne blive bedre.
  Byg i stedet for dine lag op. Bare et lille fif 🙂
  Jeg bruger det hver dag, bruger overhoved ikke alm.
  Makeup.
  God fornøjelse med det. Har du brug for hjælp så vil jeg meget gerne hjælpe dig. Jeg er international Dinair makeup artist, Kontakt mig på FB hvis det er.
  Hej fra Sheena. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sheena – tusind tak for tippet… Ja, alt har jo en begyndelse og jeg lærer stadig!! 🙂 Så jeg vil forsøge at bygge op lag på lag i stedet, selvom jeg jo netop synes det var vad jeg gjorde… 🙂 Men tak for tippet i hvert fald – hel sikkert brugbart! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Christensen

  Jeg er blevet meget glad for min airbrush, efter jeg har lært af lægge den, som Sheena skriver. Det hjælper også lidt, hvis jeg putter en dråbe Moist & Dewy i makeuppen, og så evt. bruger lidt pudder på t-zonen bagefter, og (prøver) at huske der også skal være “plads” et lag rouge, highlight el.lign.
  Et godt tip er til alle med airbrush: Brug ikke det daske vand til ”docking”. Der er nemlig meget mere kalk i det danske vand end i det amerikanske, og din airbrush kan blive ødelagt på under ½ år. Jeg bruger kun kildevand, – det holder den helt fri for kalk.
  Det er også nemt selv at lave makeup til sin airbrush. Man tager ¼ mineral makeup, 2/4 kildevand, og ¼ glycerin, og så er det bare at ryste kuglerne i flasken godt og grundigt. Man kan evt. også putte lidt ”settinglotion” i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du er glad for din airbrush! Og ja, helt enig i at Moist & Dewy kan gøre underværker! 🙂 Tusind tak for tippet Carina – virkelig fedt med en guide til hvordan man kan blande sin egen airbrush makeup! Det tror jeg da skal prøves af en dag… Virkelig fedt og tak for tippet!! 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lonni

  Hej Rikke. Jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig en airbrush men er lidt i tvivl om jeg vil få noget ud af den. Min hud fedter nemlig en del i panden og på næsen og jeg er derfor i tvivl om hvordan makeuppen vil holde på min hud. Hvad tror du? 🙂 På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lonni!
   Jeg selv har kombineret hud og kommer til at skinne virkelig meget sidst på dagen. Airbrush makeup holder bedre end almindelig flydende og mineral foundation – så derfor vil jeg helt sikkert mene at den sagtens kan holde! 🙂 Den gør det ekstra godt! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips fra The Beauty Department