Make a wish...

Urban Decay Smoked Palette

Photobucket
De der så Dagens Makeup fra i går ved allerede at jeg har fået lidt nyt fra Urban Decay – bl.a. deres Smoked Palette. Er stor fan af Urban Decays paletter og denne skulle ikke være en undtagelse.

Så tid til at vise paletten frem til jer, lave lidt swatches og en anmeldelse. Jeg har købt paletten på BeautyBay til 275 kroner, for hele 10 øjenskygger, en kohl eyeliner og en primer potion synes det jo ikke at meget! 🙂

Da jeg åbnede pakken blev jeg først overrasket over hvor stor paletten var – kunne godt have ønsket mig den lidt mindre, men den er dog stadig praktisk at have med på farten pga. lynlåsen.

Photobucket
Generelt kan jeg sige, at øjenskyggerne er præcis som Urban Decays andre øjenskygger – kanon gode, pigmenterede, flotte og lette at påføre og arbejde med. Farverne i denne palette er som navnet antyder perfekte til smokey eyes looks og lignende og da jeg er ret glad for mørke looks skulle jeg jo gerne eje denne.

Paletten indeholder hele 4 matte og 6 shimmer øjenskygger, en rigtig god blanding og de matte er absolut et must! De øverste fem er super som neutrale base skygger, mens de nederste er mørke og farverige – perfekte til at lave forskellige looks, enten blot med én farve eller måske med flere af dem.

Det er ret fedt at den lyseste farve Kinky, som kan bruges som highlight er mat, når nu den sammensættes med nogle af shimmer skyggerne – man skulle jo nødig ligne en glimmerkugle. Derudover jeg jeg lykkelig for den matte mørke brune Backdoor som kan bruges til at fylde bryn ind med. Desuden er den sorte Blackout også helt mat, hvilket også er kanon – så kan man bruge den til at indramme øjet som en eyeliner. Så alt i alt et perfekt mix.

Skyggerne hedder:

 • Kinky – Lys neutral mat
 • Freestyle – Medium neutral mat
 • Mushroom – Varm grå shimmer
 • Backdoor – Mørk brun mat
 • Blackout – Intens sort mat
 • Barlust – Metallisk dyb gylden brun
 • Rockstar – Dyb lilla shimmer
 • Evidence – Marineblå shimmer
 • Loaded – Dyb metallisk smaragdgrøn
 • Asphalt – Mørkegrå shimmer
Eneste af disse skygger som virker en anelse mindre pigmenteret end de andre er den blå Evidence – påført med en ringefinger er den dog til at bygge op og gøre lækker og intens, så looket fra i går, hvor jeg brugte den her.

PhotobucketPhotobucket

Kohl eyelineren, 24/7 Glide On Pencil i farven Perversion, er desuden overraksende god – den kommer næsten helt op på siden af min all time favorit fra bareMinerals, men ikke helt. Den er meget pigmenteret, cremet, let at tone i, og intens – eneste lille forskel er at den virker en anelse mindre vandfast på den vådekant, kun ganske lidt! Så alt i alt – virkelig en god eyeliner.

Photobucket

Så kommer vi til primer potion, som er fast inventar hos mig – perfekt base til øjenskyggen og den holder på farve og placering hele dagen og aftenene. Stadig min favorit eyeprimer.

Til sidst følger der faktisk et lille hæfte med med 12 forskellige looks, man kan lave med paletten – rigtig god idé og god inspiration! 🙂

Alt i alt – smoked palette er et absolut must for alle jer der elsker mørke øjenskygge og smokey eyes.

6 kommentarer

 • Mosse

  ohh, jeg er forelsket! hvad koster fragten på beautybay? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er ret lækker faktisk! Og ja, så kan jeg tilmed fortælle dig at BeautyBay altid kører med fri fragt worldwide!! 🙂 Yay – ingen ekstra udgifter! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie G

  Super flot indlæg Rikke!
  Det ligner en palette der kunne passe godt ind til min makeup samling 😉 ved du om den sælges i sephora?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Maria! Jeg ved Sephora har kørt med Naked 2 i starten og så en anden her for noget tid siden – andet Utban Decay mener jeg ikke de har desværre og tror derfor heller ikke de ligger inde med Smoked, men skal være ærlig og sige det kun er gæt fra min side da jeg sjældent besøger Sephora eftersom jeg er midtjyde! 🙂 Uanset tror jeg den vil være billigere at købe på nettet… 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Rikke. Super indlæg! 🙂
  Jeg ville høre, hvor meget du kender til hjemmesiden, da jeg aldrig selv har prøvet den, bare mere med sikkerhed og sådan. For så vil jeg klart købe denne – den er meget billigere end i Sephora!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karina! BeautyBay er en meget kendt og brugt webshop, jeg selv bruger den ofte og jeg har ikke noget at klage over! Du kan sagtens føle dig sikker! 🙂 God shopping… Hehe… Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make a wish...