bareMinerals READY

Ny titel til CV’et – Makeup Artist

Photobucket
Nogen af jer har måske studset over at jeg har været lidt stille her på bloggen på det seneste, den tid er snart forbi. Sidder lige og sveder over en eksamen på ingeniør-studiet til i morgen, men ellers kan jeg nu fortælle at jeg er færdiguddannet som makeup artist på makeup skolen i Odense fra i dag da jeg fik mit bevis, samt et sponsorat til DM i makeup til marts. 🙂

Jeg vil gerne vise jeg lidt mere fra den helt store, såkaldte bunden opgave, eksamen i går, men lige nu kan I få en forsmag på, hvad jeg har lavet til mine eksaminer. Noget har I hel sikkert set før – men det er jo altid en god ting at øve sig inden! 🙂

Farvefoto på smukke Lida – 1 time
Photobucket

Avantgarde makeup (eksperimenterende) på søster Louise – 1,5 time
Photobucket

Bunden opgave; mit tema var Edens Have på svigerinde Hannah – 6 timer
Photobucket

// Rikke

4 kommentarer

 • Enten har du nogle meget smukke piger i din omgangskreds, eller også er du fantastisk dygtig til at gøre dem smukke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har nogle meget smukke piger i min omkreds, men håber også det er lidt skills… 🙂 Hehe… Og tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NatasjaG

  Rigtig mange gange tillykke med certifikatet, og hvor er det bare fortjent! Samtidig mange tak for en meget lærerrig og inspirerende blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – og tak for de rosende ord om bloggen, det er rigtig dejligt at læse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bareMinerals READY