Multifarvede øjenskygger - jeg forstår det ikke?!

Depend party lashes

PhotobucketDepend har lanceret en hel røvfuld fest produkter – bl.a. fire nye par falske øjenvipper, som jo er helt perfekt til tiden vi nu går i møde med diverse fester.

De nye falske øjenvipper er nogle seriøse fest vipper – røde med sorte spidser, helt blå og sidst måske min favorit, skæve sorte vipper, som giver en rocker flot effekt – se øverste billede og sorte med hvide sten.

Til de rocker seje tøser, som ikke er bange for at se ekstra rå ud. Så skal du selvfølgelig vælge de røde med sorte spidser. Pas på der ikke er så meget andet i fokus på hverken makeup eller outfit, da de jo er meget markante, men super flotte, hvis de er fokuspunktet!

Til de farve glade piger. I skal selvfølgelig vælge de blå øjenvipper. Husk at ramme øjet ind med noget mørkt, da disse vipper ikke i sig selv er helt mørke, det er ikke sikkert den sorte falske vippekant er nok – så undgår du at dine øjne forsvinder helt i de blå vipper! 🙂

Til pigerne der elsker de berømte cat eyes – vælg de skæve vipper for et ekstra smukt asiatisk/katte look!

Til pigerne, som er til glimmer og glamour så vælg vipperne med de smukke sten sat på vipperne – størrelsen er tilpas så man faktisk kan se dem og samtidig sidder de ikke for tæt og virker ikke overdrevet! 🙂

Billederne, hvor to af vipperne er i brug er begge af modeller fra makeup skolen, som jeg afprøvede dem på da jeg jo selv har bruger lash extensions i øjeblikket. Det skal dog også siges, at er du ude efter noget vildere og mere ekstremt så man man jo altid sætte flere falske vipper ovenpå hinanden! Faktisk tænker jeg det kunne være fedt at sætte nogle af de farvede og sorte sammen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multifarvede øjenskygger - jeg forstår det ikke?!