CoolCos Colored Mascaras og Creme Blushes

Dagens makeup – Winter party makeup

Photobucket

I går fik jeg endelig en anledning til at gå i krig med den lidt kraftigere makeup – hvilket jeg elsker! Gårsdagens fest makeup minder mig rigtig meget om en vinter makeup, med kolde toner, blå, sølv og lyserød.

Selve makeup’en er en rigtig god blanding af alle mulige forskellige produkter, men jeg vil forsøge at tage jer med slavisk igennem makeup’en.

Først og fremmest har jeg brugt min nye DinAir Airbrush til foundation, concealer og blush, hvilket jeg synes fungerer super godt. Det dækker rigtig godt og lægger sig meget naturligt selvom jeg har brugt rigtig meget nogle steder, hvor min hud ikke er så pæn. Da airbrush makeup’en lægger sig tørt på huden har jeg ikke brugt pudder overhovedet.

Øjenmakeup’en er lidt avanceret når vi kommer til forskellige produkter. Først og fremmest har jeg brugt min MAC Painterly Paint Pot og ovenpå har jeg lagt en metallisk sølv øjenskygge fra Sephoras juleserie. Næst efter har jeg lagt en dyb kongeblå øjenskygge også fra Sephora i farven Blue Jeans yderst og rundt om hele øjet har jeg lagt Blue Bus fra Urban Decay som er en shiny blå-lilla øjenskygge. I den yderste øjenkrog har jeg brugt en Diamond Eyeshadow i sort fra Make Up For Ever, samt en Iridecent Eyeshadow også fra Make Up For Ever i hvid i inderste øjenkrog og som highlight. Til sidst har jeg sluttet af med en løs stjernestøv øjenskygge fra CoolCos i en metallisk grå for at give looket den der wuaw effekt på det midterse af øjenlåget. Som eyeliner har jeg brugt den sorte Diamond Eyeshadow igen, både under og over, samt en sort kohl blyant på den våde kant og under den sorte eyeliner skygge. Til sidst har jeg sluttet af en en gang mascara, både på nederste og lidt på de øverste!

Pyh… Det var meget, hva’?! Til slut har jeg brugt min True Bronze Pressed Powder Bronzer fra Clinique til at give lidt glød trods solen ikke har været fremme længe. På læberne har jeg så brugt en ny AMC lipgloss fra Inglot, som I snart får at se her på bloggen! 🙂

Nå – og så får I lige et par billeder til at slutte af på – håber I kan lide det?! 🙂

PhotobucketPhotobucket

12 kommentarer

 • Sofie

  Wauw. Jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Utrolig fed blog du har dig der, Meget inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er dig der har sat lash extentions(hvis det var det de hed) på Fie, ikke?

  Hun skriver ihvertfald at det var en der hed Rikke, i lashbar copenhagen;-)

  Fedt look, det kunne man bruge til juleaften, måske. Det er er nemlig meget jule/vinter agtigt;-) hvis man kan sige det;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg er uddannet hos Star Lash – deres konkurrent – og bor i Herning, hvor jeg laver det! 🙂 Så det er det desværre ikke, men uanset er det super flot synes jeg! 🙂

   Og mange tak – ja, det er ret julet også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Nåh, jeg troede ellers lige;-)

   Hvis du keder dig en dag, så lav en video tutorial på det der look;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, må indrømme jeg er ret presset i øjeblikket – har heller ikke lavet videoer i snart et halvt år, men forhåbentlig igen i det nye år! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Super fedt og halv modigt look, men jeg elsker det !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Rikke!!

  Jeg er helt viiiild med det her look! Skal i CoolCos den 30. Og købe øjenskygger der passer til dette look! Og tænkte måske at lave en tutorial på YouTube, har en kanal med min veninde! Som alle efterhånden har. Men tror ikke jeg kan gøre det ligeså godt som dig!;-( Men hvis jeg laver en videotutorial på det her, må jeg så godt bruge billederne ovenfor der? Så linker jeg din blog i beskrivelsen og kalder den: “Winter Party Makeup Tutorial – inspireret af RikkesMakeupBlog.Dk”. Det er ikke sikkert.. For jeg kan måske ikke finde ud af at lave det. Og jeg vil selvfølgelig sætte et link til dig! Men er det ok med dig.

  Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne!
   Spænende… 🙂 Jamen, det må du gerne – vil super gerne se dit tag på looket… Held og lykke! 🙂 Og godt nytår!
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CoolCos Colored Mascaras og Creme Blushes