Tricks til at bruge glimmer

Dagens makeup – naturlig og airbrushed

Photobucket

Dagens makeup er meget i stil med den seneste Dagens Makeup – meget naturlig. Jeg har netop modtaget mit airbrush set fra Beautiful Makeup og har nu kastet mig i krig med sagerne! Synes airbrush makeup spænder meget godt sammen med mit såkaldte nye naturlige look og mine Lash Extensions. Det er hurtigt at blive færdig om morgenen nu!

Angående selve airbrush sættet skal I nok få en ordentlig guide og anmeldelse senere – lige nu vil jeg fokusere på dagens makeup!

I hele ansigtet har jeg brugt Olive Beige som foundation og Vanilla som highlight og concealer under Olive Beige. På kinderne har jeg brugt Diva Pink og på øjenlågene har jeg kun brugt én farve, nemlig light bronze. Til slut har jeg brugt Moist & Dewy til at skabe lidt shine og liv på læber og kindben, så jeg ikke ser tør og kedelig ud.

Kan I lide det – og er i interesseret i mere airbrush?! 🙂

Photobucket

Photobucket

4 kommentarer

 • Jeg prøvede Dinair til Femina Messen, og det var da meget sjovt. Synes dog at resultatet virkede lidt… tørt? Altså som om farven bare lagde sig sådan en lidt tør måde ligesom pudder. Jeg er nok mere til de lidt mere cremede produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille!
   Ja, det er ret sjovt og anderledes… Kan sagtens følge hvad du mener med tørhed – det er så har Moist & Dewy kommer ind i billedet. Den kan både påføres før, efter eller blandes med farverne. Jeg selv lægger også en dagcreme under, men den må gerne lige tørre lidt inden man “sprayer” makeup’en på! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ann

  Ej, det ser spændende ud! Jeg ser frem til mere viden omkring dette. Og hvor ser du smuk og naturlig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ik’?! Du kan godt glæde dig til at se mere… Og tusind tak – det er jeg rigtig glad for du synes, synes også det er meget let at se naturlig ud med airbrush! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tricks til at bruge glimmer