Oktober Goodiebox

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30

Photobucket

Efter i går at have delt mine Clinique favoritter med jer, hvilket gav en masse respons, super dejligt, tak for det – fandt jeg jo ud af at jeg havde glemt hele to produkter. Nemlig min Antiperspirant Deodorant og min BB Cream fra Clinique. I har allerede kunnet læse lidt om antiperspiranten, men min anmeldelse af BB Creamen er ikke kommet med over på min BloggersDelight blog – så den skal i naturligvis ikke snydes for.

Til de der ikke læste om Cliniques fantastiske BB Cream da den kom frem i maj får i her et repost…

Til de af jer der ikke ved hvad en BB Cream er så kan jeg fortælle at det er et asiatisk “fænomen”, for et alt-i-en produkt. BB står for Blemish Balm og skal gøre det ud for hudpleje og foundation.

Clinique siger selv om deres produkt:

“Mød Cliniques Age Defense BB Cream med solfaktor 30, som forebygger fremtidige ældningstegn. Den gør hudoverfladen mere ensartet øjeblikkeligt og giver et perfekt udseende. Cremen kan bruges alene eller under foundation som en primer og koster 245 kr”.

MIN ANMELDELSE

Mine forventninger til cremen var nogenlunde, men ikke høje – jeg havde forstillet mig noget lignende en farvet dagcreme med lidt mere dækevne. Men virkeligheden stemte ikke overens med, hvad jeg fandt ud af, hvilket jeg er rigtig glad for! 🙂

Produktet lever op til Cliniques hensigter med cremen, den dækker og udjævner i en tilpas grad, så man ikke ser malet ud, men stadig naturlig og sund.

Derudover er jeg begyndt at sætte pris på produkter, som har beskyttende solfaktor indbygget – måske flere danskere skulle tage ved lære?! 🙂

Konsistensen havde jeg forventet var meget flydende, men så man kan se på billedet er det en meget tyk creme, hvilket jeg var bange for skulle efterlade et udtøret finish – men forkert igen, det er ikke tilfældet!

Selvom cremen er tyk og den kun findes i 3 nuancer, så er det som om at cremen let forsvinder ind i huden og tilpasser sig ens hudfarve og type med ét – det er ren magi!

Noget jeg er helt tosset med ved cremen er, at den ikke efterlader en hud der skinner hel vildt også selvom man bruger meget produkt, som en foundation ofte gør. Den efterlader et mat, men stadig naturligt finish og der er faktisk ikke en gang brug for pudder – det har jeg dog alligevel brugt for at forlænge holdbarheden længst muligt.

Endnu en fed, skal vi kalde det feature, ved cremen er at den kan bruges, som primer, under en foundation. En primer skal udglatte huden og efterlade en smukkere hud og forlænge holdbarheden af foundation!

Wow – det er min reaktion på dette produkt, det har totalt oversteget mine forventninger! Det er altså et “need to try” produkt også selvom den koster 245,-, for du får altså et produkt der holder længe, er super godt og beskytter din hud! Top karakter!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

8 kommentarer

 • Det ser rimelig fantastisk ud det produkt – måske det er et man bør kigge nærmere på (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan i hvert fald altid prøve det af i butikken og måske få en prøve med hjem – men jeg er solgt, så kan kun sige køb den køb den køb den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • smukke Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg eeeeelsker min!!
  Faktisk var det din anmeldelse som Clinique insider, der fik mig til at købe den 🙂

  Og jeg er vild med den – den giver det mere naturlige look, jeg har ledt længe efter! Jeg er ikke så vild med, at se “malet” ud, og det klarer denne her til topkarakter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor godt – det er jeg rigtig glad for at læse! Og i særdeleshed at du er lige så begejstret som jeg selv! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Monteiro

  Det lyder som et spændende produkt. Jeg har købt n bb cream fra Vichy, hvilket jeg er rigtig glad for, men er altid ud efter andre produkter.
  Jeg synes dog, og har fået det bekræftet af min hudlæge at, det solfaktor som findes i de fleste dagcreme og bb creme, er ikke nok, da det beskytter kun overfladen af huden. Derfor efter jeg har renset mit ansigt og tonet det, kommer jeg et separat solcreme med minimun faktor 30 før jeg overhovedet kommer bb cream, foundation o.s.v…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Clara!
   Det er en rigtig lækker BB Cream – stadig min favorit af slagsen! 🙂 Det er hel korrekt, på en solskinsdag kan du ikke nøjes med den SPF der findes i diverse cremer og foundations. Det burde dog være nok de dage hvor solen ikke er fremme eller man ikke tager direkte sol! 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober Goodiebox