Ny Eight Hour Cream Lip Protectant Gloss - limited edition

Sort/hvid avantgarde makeup med overbelysning

Photobucket

I dag har jeg haft søde læser Lisa Maria i stolen på makeup skolen – temaet, som allerede er afsløret af titlen, var sort/hvid foto med overbelysning og avantgarde makeup. Til de der måtte være i tvivl om hvad avantgarde betyder, er det de mere eksperimenterende makeup’er, som ikke nødvendigvis er symmetriske og er mere kunstnerisk.

Sort/hvid foto er meget afslørende og man må være opmærksom på at alle farver, inkl. hendes lilla læber, bliver hhv. sort, hvid eller grå for mellemfarverne! Ja, det siger sig selv, men man må huske på det når man lægger makeup’en også.

Derudover er der sat ekstra meget belysning på, så endnu mere af makeup’en forsvinder – hvilket ellers i forvejen er typisk for sort/hvid makeup og foto i det hele taget!

Er ret forelsket i den konturering af ansigtet jeg fik på Lisa Maria – synes den er meget pæn og markeret! Hvis I kigger godt efter kan I også se, hvordan næsen er markeret og rundet af – noget man måske ikke ser så tydeligt i første omgang!!

Photobucket

Photobucket

Til sidst – ja, jeg ville jo alligevel ikke lade min søde model gå ud af døren med en avantgarde makeup på. Så hun fik da lige en quick dag makeup, sød og naturlig! 🙂

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Eight Hour Cream Lip Protectant Gloss - limited edition