Teen makeup

Shiseido Perfect Foundation Brush

 Photobucket

Til min fødsesldag fik jeg Shiseidos Perfect Foundation Brush – en gave, som jeg er blevet rigtig glad for.

Det fede ved denne foundation børste er, at den kan bruges til mange ting og ikke mindst mange slags produkter. Elsker at den er tæt og tyk, den gør det let at buffe foundation eller pudder ind i huden i cirkulære bevægelser og på den måde undgå streger fra penslen og øge holdbarheden fordi produktet arbejdes bedre ind i huden.

Penslen er ikke særlig lang, hvis man læser videre, kan man se et billede ved siden af en læbestift – ja, den er ikke stor!

Derudover er børsten god til at opsamle meget produkt jævnt fordelt og man behøver derfor kun et par dyp i foundationen før der er rigeligt dækning i ansigtet. Jeg er desuden rigtig glad for at bruge den til at buffe min concealer under øjnene ind pga. den skrå form.

Shiseido siger selv om børsten:

“Finally, a foundation brush for use with all formulations – liquid, cream or powder. Shiseido’s innovative technology combines with traditional Japanese brush-making techniques to create the perfect foundation finish. Excellent pick-up of all types of formulas for a uniform application and impeccable finish. Gently tapered strands create an angled slant that best allows bristles to reach all facial contours. Short handle allows for precise control during application and portability for travel.

Og jeg er enig! 🙂

Børsten kan købes i bl.a. købes i Matas og koster 250,-, et beløb, som jeg ikke vil give normalt, men som gave er det genialt! 🙂 Måske en julegave?!

Denne børste er hurtigt blevet min nye favorit foundation børste eller multi børste! 🙂

Photobucket

4 kommentarer

 • Den er noteret som første punkt på min ønskeseddel til jul. Tak! Den ligner en pensel, som jeg vil elske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så lidt Katja – du kan roligt skrive den på listen! Den er virkelig lækker! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Rikke
  Syns ikke jeg kan se den inde på Matas hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mia! Jeg tror faktisk heller ikke Matas har hele deres sortiment på nettet – så det er nok derfor! Tror du skal ned i butikken desværre… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teen makeup