Shiseido Perfect Foundation Brush

Depend Mirror Nail Polish

Photobucket

Så er Depend igen på banen med endnu en gang noglelakker, som sælges i en begrænset periode. Denne gang er det de såkaldte Mirror neglelakker, som er smækfyldt med pigment og som gør at lakken bliver ekstra skinende.

Farverne på billedet ovenfor er som følger (fra venstre); Rose Copper, Pixie Pink, Blue Ice,  Frosty Lilac og Silver Ice – farverne bærer præg af det der kolde isede look.

Depend beskriver selv lakkerne som lignende flydene metal på neglene pga. alle pigmenterne – de anbefaler desuden at man bruger en topcoat for at intensicere effekten! Og jo, det er da det der metaliske look man får frem, men flydende må du selv afgøre! 🙂

Prisen ligger naturligvis på 39,- så du har råd til at købe mere end én farve med hjem… 🙂

Personligt er jeg rigtig glad for min lille samling – kan godt lide den metalliske effekt og lidt farve! Nedenfor kan I se jeg har brugt Rose Copper, to lag og med ét lag topcoat, Essie Good to Go – så undgår vi også den ellers lange tørre tid, dejligt! Selve dækevnen er virkelig god – du behøver faktisk kun et lag. Personligt kan jeg dog godt lide at give den et enkelt lag til for at få lidt tykkelse på og fordi man kan ane en øget effekt af det metalliske look.

Holdbarheden kender jeg ikke til endnu – men mon ikke den er som Depend lakkerne plejer at være, udmærket?!

Photobucket
Photobucket

2 kommentarer

  • Hvor er de flotte! De er jo perfekte til de kommende julefrokoster og nytårsfesten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, de er meget fine – men tænker også de er gode til fest og den slags!! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shiseido Perfect Foundation Brush