Projekt catwalk

Sephoras Eksklusive Color Pop-Up Store

Photobucket
Sephora har haft gang i endnu en af deres sjove “klap-sammen” paletter med farverige øjenskygger! Den indeholder (fra venstre) 3 luminizers, 6 eye top coats, 12 cream eyelinere, 64 små øjenskygger, 6 lip top coats, 48 lipglosses, 6 eye-, lip-, og cheek creams, 3 blushes og 3 pensler!

Må nok indrømme at paletten absolut ikke sagde mig noget da jeg så den på Sephoras Christmas Event i sidste uge, men da den så var med i min goodiebag måtte den jo prøves af…

Så hvad synes jeg så!? Hmm, jaa… Nu har jeg faktisk ikke brugt andet her i en uges tid for at prøve de mange farver af på både øjne, læber og kinder. Jeg må først sige at jeg er blevet positivt overrasket over paletten, men lad mig lige gå ned i de enkelte dele…

De 3 luminizers yderst til venstre – de er rigtig fine som highlightere på kindben, brynben, amorbue, næse og inderste øjenkrog. Ikke overvældende, men fungerer fint som en highlighter nu skal!

Så kommer vi til de 6 eye top coats – hvad betyder det mon egentligt?! Som jeg forstår en eye top coat er det vel lidt glitter eller glimmer, som man kan ligge hen over den færdige øjenskygge til sidst. Disse eye top coats er ikke specielt pigmenterede og synes mere det er en ganske almindelig glimmer øjenskygge – forstår det ikke?!

Til de 12 cream eyelinere – yes! Nu er jeg begejstret, det er rigtig lækkert med forskellige farvede cream eyelinere og de fungerer rigtig fint og sidder hvor de skal hele dagen lang, sådan! Det er nok i særdeleshed disse cream eyelinere jeg er mest begejstret for ved denne palette og som trækker den op til en niveau, hvor jeg siger – køb den!

De 64 små øjenskygger kommer i hhv. 22 neutrale og 42 farvede – og der er nogle super flotte farver imellem! Både lidt grønlige, turkise, blå, lilla, rød, orange, gul og brun – og både kolde og varme, samt matte og skinnende øjenskygger! Skyggerne er fint pigmenterede og lette at arbejde med. Eneste minus er, at jeg har oplevet at de helt stærke farver kan tabe en anelse farve sidst på dagen, selvom jeg altid bruger primer under øjenskyggerne. Men generelt om øjenskyggerne er jeg godt tilfreds med kvaliteten taget i betragtning af pris og mærke.

Til de 6 lip top coats – igen, hvad i alverden er en lip top coat!? Jeg tænker straks en form for gloss, men jeg ved ikke hvorfor de så har skilt dem ad med de næste 48 lipglosses og jeg oplever ingen forskel ud over at de er mere klare og giver knap så meget farve, men flotte er de!

De 48 lipglosses er også rigtig fine – er helt vild med farve udvalget. Konsistensen er meget blød og jeg er bange for at den smule der er af hver farve meget hurtigt vil blive brugt op. Et andet minus er at de ikke holder alt for længe, men værre bliver det jo nu da det er en stor palette og man derfor ikke lige kan have den enkelte læbefarve med i håndtasken, hvad gør man så?! Hmm…

De 6 eye-, lip-, og cheek creams synes jeg er så fine! Disse cremer kan både bruges på læberne, kinderne, som highlight og på øjnene. Jeg har ikke fået dem brugt andet end den hvide som highlight, så jeg kan ikke sige meget om holdbarheden, men flotte er de altså!

De 3 blushes er fine, men jeg synes der er nogle store mangler her – farverne er næsten ens og der er glimmer i dem alle! De er fine nok når de kommer på, men synes ikke holdbarheden er fantastisk – oplever lidt at farven forsvinder midt på dagen allerede!

Til sidst til de 3 pensler – så lad dog være! Jeg forstår ikke hvorfor der altid skal medfølge disse elendige applikatore, de er direkte til skraldespanden!

Så generelt – jeg ville nok ikke selv have gået ud og købt paletten, men vil du gerne prøve lidt farver af både på øjne og læber så synes jeg godt man kan købe den, evt. som en gaveidé! Den kan eksklusivt købes i Sephora fra oktober!

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

7 kommentarer

 • Marie Gadfort

  Hej Rikke!
  Suuuper fin anmeldelse! 🙂
  Ved du hvad prisen kommer til at ligge på sådan ca.?
  Kh. Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie!
   Tusind tak – lækkert den kan bruges! 🙂 Den kommer til at koste 330,- har lige netop fået svar fra dem, så prisen for hele paletten synes jeg nu er ganske rimelig og af samme grund vil jeg heller ikke direkte sige at man ikke skal købe den for der er mange fede ting i den! 🙂 Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie gadfort

   Åh det lyder som en fair pris, ja! 🙂
   Syntes den ville være så perfekt at have i makeup samlingen, den har jo næsten det hele 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Absolut ja! 🙂 Og jeg er enig – du har både øjenskygger, liner, highlight, gloss osv… Det er egentlig smart nok! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tilde

   hvor kan man købe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså alle de der creme-ting behøver jeg slet ikke.
  MEN, den ser da bare så indbydende ud den box og prisen er god.
  God julegave også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Judi! Ja, den ser da indbydende ud, hel sikkert… I Sephora har de faktisk mange andre mindre paletter uden læbeprodukterne, virkelig også fine! Måske det var en idé?! Men ja, synes også det er en ret fed julegave idé! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt catwalk