Dagens katte øjne

Nyfarvede bryn og vipper – enkeltmands kursus

Photobucket

 

I forbindelse med min uddannelse som makeup artist i Odense er det vigtigt at vi lærer ikke mindst at plukke bryn i den rette form, men også at farve både bryn og vipper!

Jeg er ikke så lidt heldig at min tog-buddy fra Herning Sabrina er frisør og en hammer dygtig en af slagsen! Derfor stod den mandag aften på en one on one lektion i farvning af bryn og vipper…

På billedet kan I se brynene kun let farvet op, hvor jeg mangler lidt brynhår og et meget tyndt lag mascara på de øverste vipper – synes det er let at se naturlig godt ud når de to ting er klaret, så mangler jeg bare en ny hårfarve og klipning! 🙂

Læs videre for at få et par pointers på selv at farve bryn og vipper…

Farver du dine bryn og vipper op – gør du det selv, evt. gode råd?

 • Når du farver vipper så vælg gerne en blåsort, da den giver en mere dyb og intens sort farve – på billedet er det netop den vi har brugt!
 • Når du farver bryn så husk på at du kan intensivere eller dulme farveintensiteten ved at lade farven trække hhv. længere eller kortere tid.
 • Dine bryn skal starte og slutte som vist på billedet nedenfor, for den helt korrekte form.
 • Brug gerne vaseline, hvis du er bange for at ramme ved siden af.

Photobucket

// Rikke

5 kommentarer

 • Benne

  Hej Rikke.
  Nu har jeg kigget lidt rundt på din side, og du er godt nok dygtig at lægge makeup – også på dig selv! Respekt for det. Looket ovenover er også rigtig naturligt, så jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken farve du har brugt til at farve øjenbryn og vipper? 🙂
  Rigtig god jul og godt nytår herfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Benne! 🙂 Farverne der er brugt er nogle frisørfarver, men brynene er farvet med brun, mens vipperne er farvet med blå-sort, som skulle give den mest intense og dybe sorte farve. 🙂
   Og rigtig godt nytår til dig også!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej rikke
  Jeg kan rigtigt godt lide din blog, faktisk er det min yndlings makeup blog, men jeg har gået og tænk over dine øjenbryn. Normalt plejer reglen at være at man som mørkhåret skal vælge en 1-3 toner lysere farve til sine øjenbryn og modsat blondiner, men du laver altid dine meget mørke og intense. De fleste synes måske det ser for optegnet ud, selv er det dog også sådan jeg tegnede mine op da jeg havde mørkt hår. Jeg ved hvorfor jeg gør det, men jeg ville gerne høre hvorfor du gør da jeg regner med at du har hørt den “regel” før:)
  Håber du vil svare selvom det er et nogen gammelt indlæg
  HIlsen Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amalie! 🙂
   Tusind tak for din søde kommentar – det er jeg bare rigtig glad for at læse!! 🙂 Ærligt, så har jeg faktisk aldrig hørt den regel før? Nu her I dette indlæg, synes jeg faktisk også de er lidt for mørke, men det er fordi de er nyfarvede og mit hår virkelig trænger til en farvning, som jeg vist fik et par dage efter. Ærligt, så synes jeg faktisk også det ser mest naturligt ud at man lige rammer det mørkeste af ens hårfarve (typisk hovedbunden) omvendt så kan jeg godt forstå at blonde piger farver den en anelse mørkere for ellers kan de jo være svære at se. Når jeg farver blonde bryn ind så bruger jeg hellere en grålig nuance end brun – for så kan det hurtigt se unaturligt ud (efter min mening). Men uanset hvad jeg siger og hvilken regel jeg holder mig til, så kommer det altid til, hvad man selv synes er pænest – nogen synes det kan være voldsomt at farve sine bryn meget ind mens andre ikke kan få det mørkt nok. Og der er jo også forskel på, hvor kraftig man gør farven selvom den måske er meget mørk.
   Og selvfølgelig vil jeg svare på indlægget – elsker når mine læsere har lyst til at komme med spørgsmål og feedback! 🙂 Men husk, det er mere retningslinjer end regler… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aj hvor sjovt, jeg har hørt den vildt mange gange, men synes det ser kedeligt ud hvis jeg fylder mine øjenbryn ud med en lysere farve end mit hår, så derfor fælger jeg den heller ikke:) kan netop også så godt lide det som du gør det for det er dejligt markant og det passer bare – tænkte nok at grunden til farveforskellen her var fordi du manglede at farve håret:) det er også det irriterende ved at skifte hårfarve for så skal man til at genopfinde sine øjenbryn. Jeg er lige blevet helt blond så nu kan jeg ikke længere gøre dem så markante, det ville alligevel se lidt for markant ud;)

   Men mange tak for dit svar også, var rigtigt spændene at høre din mening. Jeg synes øjenbryn er noget af det fedeste! Har man dem i orden bliver resten af makeuppen meget lettere:)

   hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens katte øjne