Depend Gellack - begejstringen vil ingen ende tage...

High Impact Mascara VS High Impact Extreme Volume Mascara

Photobucket

Clinique har længe levet højt på den klassiske High Impact Mascara, som skal give volumen og tykkere vipper – personligt har jeg dog aldrig nogensinde været fan! Clinique har nu lanceret en vildere model, så nu kan vi snakke gode mascaraer!

Jeg ved rigtig mange er glad for denne mascara og prisen er ganske udmærket af et high-end mærke, nemlig 190,-. Jeg synes dog denne mascara er slem til at klumpe meget og jeg oplever at mine vipper synes meget korte og kan have tendens til at drysse lidt i løbet af dagen. Applikatoren er helt standart og uden de store hurlumhej!

Nu har Clinique så “malket succesen” – og det til det bedre, nemlig til High Impact Extreme Volume Mascara. Denne mascara ligger til 240,-, men man får altså også mere produkt her. Beholderen er nemlig større end normalt – en knap så smigrene tyk en af slagsen! Må ærligt sige at jeg faktisk ikke synes de to mascaraer overhovedet kan sammenlignes ud over navnene og deres formål – alt er anderledes og meget bedre!

  • Extreme Volume mascaraen giver masser af volumen og tykkere vipper!
  • Applikatoren er genial – god til at lægge masser af mascara på og uden at den klumper.
  • Mascaraen drysser ikke og tørrer helt ind, se den ikke sætter sig på fedtede øjenlåg.

Så er de 50 kroner ekstra godt givet ud – ja, i den grad!! De første 190,- til klassikeren High Impact er spild, brug i stedet lidt mere og køb jer denne nye buttede mascara næste gang du shopper mascara!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Gellack - begejstringen vil ingen ende tage...