Festmakeup - smækker lækker smuk

Brug læbestift som concealer

 Photobucket

Ja, du tænker nok – WHAT?! – når du læser denne overskrift, men det var altså et trick jeg skulle have prøvet af i dag! Jeg har haft smukke Safa Sofie i stolen igen og på hendes smukke mørke hud er en orange læbestift under øjnene tilsyneladende lige sagen!

Når man skal dække forskellige skavanker kan man arbejde med farvede concealere. De mørke blå områder under øjnene kan nemlig dækkes med orange concealer – præcis det samme gør sig gældende her med læbestiften.

Det jeg synes der var fedt ved at arbejde med læbestiften her var at den var let og glat at arbejde med, mens den lysner op på en helt anden måde pga. konsistensen! På billedet kan I se at jeg har brugt den orange læbestift (fra min hånd) under øjnene på Safa Sofie. Efterfølgende pudrede jeg let for at være sikker på læbestift, foundation og concealer blev siddende på deres plads.

Fortvivl nu ikke, hvis I er nogle blege skandinavere som mig – hvis du ikke har en hel lys orange læbestift så bland den op med en lys concealer!

Er det ikke bare for sjovt et trick!? – Good luck! 🙂

// Rikke
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festmakeup - smækker lækker smuk