‚úē
Ugens charter makeup'er

En brudemakeup

Photobucket
Her til formiddag har jeg haft √¶ren af at smukkesere dagens brud Marian, hvis store dag er godt i gang! ūüôā

Det var vigtigt for Marian at makeup’en stadig var naturlig og √łjenskyggen m√•tte gerne v√¶re i nogle l√¶kre varme og rosa nuancer med lidt liner til at ramme √łjnene ind! Jeg selv synes Marian er blevet super smuk og h√•ber da ogs√• det netop er s√•dan hun √łnsker at se ud p√• den store dag!

Her får i lige 3 hurtige og vigtige råd til en god brudemakeup, som jeg har benyttet i dag:

–¬†Det skal holde hele dagen og natten med, derfor har jeg brugt en primer under foundation og en eye primer under √łjenskyggerne som forl√¶nger holdbarheden markant!

¬†Foundationen skal v√¶re mat, hvis man har tendens til at skinne i l√łbet af dagen og det vil de fleste nok i l√łbet af s√• lang og sp√¶nende dag, hvor man let kommer til at svede. Derfor har jeg b√•de brugt Cliniques Stay-Matte Oil-Free Foundation og Stay-Matte Sheer Pressed Powder!

¬†Det skal holde til t√•re, derfor har jeg brugt en vandfast mascara og en vandfast flydene eyeliner. Derudover har jeg ogs√• brugt en cremeblush som giver en naturligt finish, men som ogs√• holder bedre, hvis t√•rene skulle trille…

Håber I kan lide dagens brude makeup? Рstort tillykke til Marian og Andreas <3
Photobucket

2 kommentarer

 • Line Olkj√¶r

  Hej Rikke,
  Jeg skal giftes 14.juni og er derfor p√• jagt efter en flot makeup til den store dag ūüôā
  Jeg er helt vild med de farver du har brugt på ovenstående brud. Har du mulighed for at skrive navnene på de skygger, eyeliner og blush du har brugt???
  På forhånd tak.

  Line

  Siden  ·  Svar p√• kommentar
  • Hej Line!
   Tillykke med at du skal giftes til juni – det bliver en dejlig dag! ūüôā Jeg skal v√¶re √¶rlig og sige at jeg ikke kan huske, hvilke farver jeg har brugt til look’et her da det er snart to √•r siden. Det ligner jeg har brugt en beige med shimmer p√• hele √łjenl√•get, en kn√¶kket hvid med shimmer i inderste √łjenkrog og en mat brun/bordeauc i yderste √łjenkrog og globe. Beklager jeg ikke kan huske det hvilke √łjenskygger jeg har brugt!
   Alternativt har jeg denne guide til en DIY brudemakeup: http://rikkesmakeupblog.dk/2014/04/diy-brudemakeup-tutorial-trin-for-trin/
   Fremgangsmetoden er den samme – du skal blot udskifte √łjenskygge farverne og blush, samt bruge en sort kohl blyant p√• den v√•de kant og lidt sort √łjenskygge i vippekanten i stedet for den flydende eyeliner.

   Siden  ·  Svar p√• kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens charter makeup'er