Ugens charter makeup'er

En brudemakeup

Photobucket
Her til formiddag har jeg haft æren af at smukkesere dagens brud Marian, hvis store dag er godt i gang! 🙂

Det var vigtigt for Marian at makeup’en stadig var naturlig og øjenskyggen måtte gerne være i nogle lækre varme og rosa nuancer med lidt liner til at ramme øjnene ind! Jeg selv synes Marian er blevet super smuk og håber da også det netop er sådan hun ønsker at se ud på den store dag!

Her får i lige 3 hurtige og vigtige råd til en god brudemakeup, som jeg har benyttet i dag:

– Det skal holde hele dagen og natten med, derfor har jeg brugt en primer under foundation og en eye primer under øjenskyggerne som forlænger holdbarheden markant!

 Foundationen skal være mat, hvis man har tendens til at skinne i løbet af dagen og det vil de fleste nok i løbet af så lang og spænende dag, hvor man let kommer til at svede. Derfor har jeg både brugt Cliniques Stay-Matte Oil-Free Foundation og Stay-Matte Sheer Pressed Powder!

 Det skal holde til tåre, derfor har jeg brugt en vandfast mascara og en vandfast flydene eyeliner. Derudover har jeg også brugt en cremeblush som giver en naturligt finish, men som også holder bedre, hvis tårene skulle trille…

Håber I kan lide dagens brude makeup? – stort tillykke til Marian og Andreas <3
Photobucket

2 kommentarer

 • Line Olkjær

  Hej Rikke,
  Jeg skal giftes 14.juni og er derfor på jagt efter en flot makeup til den store dag 🙂
  Jeg er helt vild med de farver du har brugt på ovenstående brud. Har du mulighed for at skrive navnene på de skygger, eyeliner og blush du har brugt???
  På forhånd tak.

  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line!
   Tillykke med at du skal giftes til juni – det bliver en dejlig dag! 🙂 Jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke kan huske, hvilke farver jeg har brugt til look’et her da det er snart to år siden. Det ligner jeg har brugt en beige med shimmer på hele øjenlåget, en knækket hvid med shimmer i inderste øjenkrog og en mat brun/bordeauc i yderste øjenkrog og globe. Beklager jeg ikke kan huske det hvilke øjenskygger jeg har brugt!
   Alternativt har jeg denne guide til en DIY brudemakeup: http://rikkesmakeupblog.dk/2014/04/diy-brudemakeup-tutorial-trin-for-trin/
   Fremgangsmetoden er den samme – du skal blot udskifte øjenskygge farverne og blush, samt bruge en sort kohl blyant på den våde kant og lidt sort øjenskygge i vippekanten i stedet for den flydende eyeliner.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens charter makeup'er