Dagens makeup - daily smokey

Første selv bruner oplevelse

Photobucket

Som nogen af jer ved er jeg Clinique Insider og får i den forbindelse tilsendt mange spænende produkter fra Clinique – denne gang var det en rigtig sommer pakke jeg fik med posten. Der var solcreme, selvbruner og scrub. Så nu måtte det altså være tid til at prøve det der selvbruner af…

Selvbrunere har altid skærmt mig lidt – tænk resultatet blev ujævnt, gult eller bare for meget?! Nu har jeg så vovet mig ud i det for første gang, se med hvordan det gik!

Som I kan se har jeg lavet før- og efterbilleder, men for at man får en rigtig idé om, hvorvidt det virker eller ej, mener jeg det er vigtigt jeg forklarer trinvist, hvordan jeg gjorde:

 • Skrubbede hele kroppen og ansigtet med hhv. Clinique Sparkle Skin Body Exfoliator og Clinique Exfoliating Scrub for at få et pænt jævnt og holdbart resultat.
 • Påførte body butter på krop og ansigtscreme i ansigtet, for at sikre mig at min hud ikke var knas tør og derfor tog ALT for godt imod selvbruneren – man er vel forsigtig?! Derudover brugte jeg ekstra meget body butter på albuer, knæ, ankler og tær, så selvbruneren ikke tog fat disse steder.
 • Påførsel af selvbruner på krop og i ansigt med hhv. Clinique Self Sun Body Tinted Lotion og Clinique Self Sun Face Tinted Lotion. I ansigtet var jeg forsigtig med ikke at komme for tæt på øjne og hårgrænse.
 • Grundig vask af hænder og negle, hvorefter jeg påførte en smule selvbruner på håndryggene med en vatrondel. I ansigtet kørte jeg en våd vatpind ved hårgrænsen og på bryn så selvbruneren ikke tager for godt fat her.
 • Vente, vente, vente… Selvom de siger selvbruneren tørrer efter 15 minutter følte jeg mig stadig fedtet efter 30 minutter. Det tøj jeg tog på herefter er dog ikke blevet farvet, selvom jeg følte mig fedtet.
 • Efter 4 timer skulle resultatet så gerne kunne ses – bedøm selv, hvad du synes ud fra billederne.

Photobucket

Photobucket

ANMELDELSE
Både krop og ansigts selvbrunerne var meget lette at smøre ud og fordele. Selveproduktet havde var chocoladebrunet og havde en flot glitrene effekt. I forhold til lugt, som jeg kan forstå folk har store probelemer med, var der ikke rigtig nogen, hverken under påførsel af disse lotions eller mens bruningen var i gang – så det må vel være et stort plus?!

Som nævnt ovenfor så ved jeg faktisk ikke noget om, hvor lang tid det har taget om at tørre så det ikke smidter af, de lover 15 minutter og da jeg efter 30 minutter tog tøj på har det i hvert fald ikke smidtet af. Alligevel oplevede jeg at både ansigt og krop virkede fedtet og rørte jeg ved det kunne jeg se det fedtet på mine hænder, dog stadig ikke fordi den brune selvbruner smidtede af. Da man ikke bør gå i bad før efter 4 timer betyder det altså, at man skal gå rundt og føle sig og se fedtet ud i 4 timer før man kan gå i bad – så måske det er en rigtig god idé inden sengetid, såfremt man lige lader det tørre inden. Så lidt en ulæmpe synes jeg…

Hvis man så ser på resultatet, må jeg sige at jeg ikke rigtig kan se nogen forskel på min krop – det er det samme på resten af kroppen som billedet man ser af mine ben. Måske synes jeg at kunne ane en smule, men det kan lige så godt være indbildning. Min teori er, at jeg muligvis ikke skulle have brugt så meget body butter inden påførsel…

Ser vi nu på mit ansigt, så er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet. Når man ser på billederne kan det måske virke ujævnt, men jeg tror blot det er sådan mit ansigt ser ud uden makeup – min hud er nemlig heller ikke pæn og jævn på før-billedet! Så ja, tak, til Face Tinted Lotion!

Ser vi nu på værdi for pengene – produkterne koster begge 215,-. I ansigts selvbruneren er der til mange gange, hvilket giver rigtig god værdi for pengene. Jeg synes dog det er svært, nu da jeg ikke har prøvet andre, men det er da muligt at jeg kunne finde på at købe ansigst selvbruneren igen fordi den ikke lugter og fordi jeg altid er lysere i ansigtet end på kroppen.

ALT I ALT
Clinique Self Sun Body Tinted Lotion – det er svært at give en endelig karakter på denne, da jeg ikke rigtig har oplevet nogen effekt. Produktet er lækkert og nemt at smøre ud, samt uden lugt. Så hold øje med mine produktet under Anmeldelser, da jeg vil prøve om en god uge igen og denne gang uden body butter på hele kroppen, men kun de udsatte steder.

Clinique Self Sun Face Tinted Lotion – må give 5 ud af 6 stjerner!!

Photobucket

Photobucket

4 kommentarer

 • Anna

  Den er flot på dig :=) Plejer altid at bruge denne her – http://www.vippen.dk/St._Tropez_selvbruner/Self_tan_bronzing_mousse_120_ml. – og har endnu ikke fundet en der var lige så flot som den 🙂 men kunne da være man skulle prøve denne her af også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Anna – ja, den er udmærket! Måske skulle jeg også prøve din, så jeg har lidt at sammenligne med! 🙂 Tak for tippet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Huden skal selvfølgelig været gennemfugtet, men når bruningen går løs, skal der kun være creme på steder, som let tager i mod, og som du vil beskytte (f.eks. hænder og albuer). Jeg tror, du har været lige fedet nok, for det burde bestemt kunne ses noget mere. Har du set de nye påførings”skum-vanter” (milts), – de letter arbejdet betydeligt, og så gør de også resultatet pænere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Jeg har også gode erfaringer med St.Tropez! – Men den klistrede fornemmelse du beskriver, er vist umulig at slippe for, så jeg tager det på, inden jeg går i seng.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - daily smokey