Dagens makeup - glittery and fresh

Flat powder brush dub

Photobucket

Dyre produkter behøver ikke nødvendigvis betyde, at det er de bedste produkter!

Jeg vil vise jer et billigt og et dyrt alternativ til en pudder og/eller foundation børste – jeg selv har brugt E.l.f.’s Studio Powder brush til sølle 35,- i et års tid nu, men ejer ikke Nilens Jord børsten netop af følgende grund. Jeg elsker denne type børste og bruger den næsten hver eneste dag!

Begge børster er geniale til at påføre pudder, de kan holde en del produkt og fordeler det let i ansigtet. Tætheden af børstehårene er en anelse tættere i Nilens Jord børsten, men forskellen er minimal. Man må gå ud fra den dyre udgave holder godt, E.l.f.’s udgave kan jeg i hvadt fald sige holder sig fint – ingen problemer og let at rengøre. Endnu en forskel er vægten, her er E.l.f.’s lidt lettere end Nilens Jord børsten, men det må være en smagssag efter, hvilken man bedst kan lide.

Så det jeg vil frem til – hvorfor ikke spare 110,- på en E.l.f. Studio Powder Brush? Den skal dog købes online på E.l.f.’s hjemmeside, hvor Nilens Jord kan købes i butikkerne herhjemme!

Nogen der mon har prøvet disse børster?

6 kommentarer

 • Anne

  Min mor har nilens jord børsten og den er vildt blød. Min mor er fan af nilens jord.. Eller hun bruger næsten kun nilens jord produkter.. Har ikke prøvet elfs børste, men nilens jord børsten er i hvert fald dejlig blød og god;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nilens Jord penslerne er også rigtig fine efter min mening – men er man ude efter et godt og billigt alternativ så har du her mit bud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også begge børster, dog min elf mest. Jeg har snoet et sort elastik om bunden på den, og vupti, så er den det mere fast i det, og perfekt til foundation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har begge, og er mest glad for den fra ELF. Min fra Nilens Jord begyndte at tabe hårdene trods god behandling. Jeg bruger den dog kun til pudder, til min flydende foundation bruger jeg min Sigma f80 flat top kabuki brush, som er helt fantastisk tæt, og giver et airbrushed finish. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - glittery and fresh