Dagens makeup - sunrise under the eyes

Clinique face and body scrubs

Photobucket

Scrubs er aldrig noget jeg har gjort meget i, men efter jeg har fået mig Cliniques Sparkle Skin Body Exfoliator og Exfoliating Scrub er jeg blevet helt glad for at skrubbe!

Den fedeste effekt fra en scrub, synes jeg, er at bruge den inden du går ud i solen, eller som jeg allerede har prøvet inden selvbruner, se her. Når du har brugt din scrub fjernes alle døde hudseller og din nye friske hud er klar til at tage imod selvbruner eller den ægte vare – solen! Dette vil forlænge holdbarheden, samt give din hud mulighed for at tage imod mere sol så du kan blive lækker brun!

På billedet ses konsistensen af hhv. Clinique Sparkle Skin Body Exfoliator (krop) og Clinique Exfoliating Scrub (ansigt).

Når jeg skrubber mig ind oplever jeg at begge scrubs indeholder menthol – de både føles og dufter sådan – lækkert! Produkterne er lette at fordele på en fugtet hud og kornene er tilpasse i forhold til hhv. krop og ansigt.

Når der skrubbes skal produkterne masseres ind i huden med cirkulære bevægelser for at opnå bedst resultat. Personligt har jeg ikke oplevet nogen decideret forskel, men jeg føler mig da alligevel lidt ekstra lækker og frisk efter brug af produkterne.

Min mor er også indehaver af produkterne – hun oplever en klar forskel, hendes hud er blevet mere blød!

Disse scrubs fra Clinique ligger til 185,- for krops scruben og 225,- for ansigts scruben – prisforskellen mener jeg er passende da krops scrubben sandsynligvis hurtigt bliver brugt op i forhold til ansigts scrubben.

Når alt kommer til alt vil jeg nok ikke genkøbe disse produkter, selvom de er lækre. Dette skyldes den manglende wauw-effekt og prisen.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - sunrise under the eyes